Νέο πλυντήριο κάδων στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου (βίντεο)

Νέο πλυντήριο κάδων στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου (βίντεο)

Η καθαριότητα στο Δήμο γίνεται σε καθημερινή βάση 7 ημέρες την εβδομάδα και ίσως, με τα λιγότερα δημοτικά τέλη σε πανελλαδική βάση!

 Υπερσύγχρονο αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων απορριμμάτων αξίας 156.000 €, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6, παρέλαβε ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, συνεχίζοντας την ενίσχυση του εξοπλισμού των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου.
Μέχρι σήμερα έχει προμηθευτεί δύο απορριμματοφόρα, ένα σάρωθρο και χίλιους περίπου κάδους για την κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας της πόλης, διατηρώντας χαμηλά Δημοτικά Τέλη, ενώ προγραμματίζει άμεσα την πραγματοποίηση Διεθνούς Διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (απορριμματοφόρων, καλαθοφόρο, υδροφόρα, πολυμηχάνημα, κλπ), προϋπολογισμού 1.300.000 €.

Δελτίο τύπου

Ένα υπερσύγχρονο πλυντήριο κάδων απορριμμάτων στην υπηρεσία της καθαριότητας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου 

Ένα υπερσύγχρονο αυτοκινούμενο πλυντήριο κάδων απορριμμάτων αξίας 156.000 €, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6, παρέλαβε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζοντας την ενίσχυση εξοπλισμού των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου.

Το νέο πλυντήριο κάδων διαθέτει αυτόματο πλύσιμο, αυτόματο ψεκασμό, σύστημα για πλύση πεζοδρομίων, σύστημα ανύψωσης και καταβίβασης των κάδων, σύστημα πλύσης κάδων εσωτερικά και εξωτερικά, καθώς και απολύμανσης των κάδων.

Μέχρι σήμερα έχουμε προμηθευτεί δύο απορριμματοφόρα, ένα σάρωθρο και χίλιους περίπου κάδους για την κάλυψη των αναγκών της καθαριότητας της πόλης, διατηρώντας χαμηλά Δημοτικά Τέλη, ενώ προγραμματίζουμε άμεσα την πραγματοποίηση Διεθνούς Διαγωνισμού για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (απορριμματοφόρων, καλαθοφόρου, υδροφόρας, πολυμηχανήματος, κλπ), προϋπολογισμού 1.300.000 €. Ήδη στο φετινό προϋπολογισμό του Δήμου έχουν ενταχθεί οι ανάλογες πιστώσεις για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων, αξιοποιώντας επίσης και την πίστωση των 130.000 € από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για προμήθεια 350 νέων κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1.100 λίτρων, προϋπολογισμού 100.000 €, ενισχύοντας έτσι, ακόμα περισσότερο, το δίκτυο των κάδων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:

«Με την παραλαβή του νέου υπερσύγχρονου αυτοκινούμενου πλυντηρίου κάδων το οποίο θα ενισχύσει τον εξοπλισμό των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουμε με έργο, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Με την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της υπηρεσίας της καθαριότητας του Δήμου μας σε συνδυασμό με τα προγράμματα Ανακύκλωσης που υλοποιούμε και έχοντας μάλιστα διατηρήσει επί σειρά ετών στα χαμηλότερα επίπεδα σε πανελλαδική κλίμακα τα Δημοτικά μας Τέλη, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη θέλησή μας για μία πόλη καθαρή, λειτουργική, στην οποία αξίζει να ζεις!».

Πηγή: my-mosxato.blogspot.com


Σχολιάστε εδώ