Παρουσίαση βιβλίου: “Πέρασε μισός αιώνας, Θεέ µου…” της  Κλειώς Σοφρά

Παρουσίαση βιβλίου: “Πέρασε μισός αιώνας, Θεέ µου…” της Κλειώς Σοφρά

Οι εκδόσεις Θερμαϊκός παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο Πέρασε µισός αιώνας, Θεέ µου… της Κλειώς Σοφρά, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η θεατρική συγγραφέας-βιοχημικός-φαρμακοποιός, Ντέμη Θεοφανίδου.
Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τα μάτια είναι ωραία όταν έχουν γλυκό και ζεστό βλέμμα. Είναι ο καθρέφτης της ψυχής, όπου κρύβονται μεγάλες αλήθειες που δεν εκφράζονται με λόγια… Η αισιοδοξία είναι η ηλιόλουστη πλευρά της ζωής και ζεσταίνει τις καρδιές μας. Οι αναμνήσεις γλυκαίνουν την ψυχή μας και χαμογελάμε στη ζωή σαν να την καλοπιάνουμε.  Με το πέρασμα των χρόνων καταλαβαίνουμε πως όλα αυτά που μας συντροφεύουν μας κάνουν καλύτερους. Εύχομαι όλοι κάποτε να συναντήσουν έναν πιτσιρίκο που θα τους αλλάξει τη ζωή και θα καταλάβουν πως αυτό που τους συνέβη ήταν ένα μεγάλο θαύμα.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κλειώ (Ευρύκλεια) Σοφρά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί σπούδασε και έζησε τα ωραιότερα χρόνια με τους αγαπημένους της γονείς έχοντας τις πιο γλυκές αναμνήσεις. Έχει ρίζες από τη Μικρά Ασία-Σμύρνη. Στα 22 της δημιούργησε οικογένεια και σήμερα ζει στη Σαλαμίνα. Έχει δύο αξιαγάπητους γιους. Αποφάσισε να γράψει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Πέρασε µισός αιώνας, Θεέ µου…»γιατί ήθελε να στείλει μηνύματα αγάπης, εκτίμησης και αισιοδοξίας σε έναν κόσμο που κάποτε πρέπει να γίνει καλύτερος.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

ISBN: 978-960-9547-58-1
ISBN2: 9789609547581

 


Σχολιάστε εδώ