Δελτία σε πόλεμο τηλεθέασης

Δελτία σε πόλεμο τηλεθέασης

Μεγάλη μάχη από τις 7 ως τις 10 το βράδυ

Η μάχη των 7 στα δελτία ειδήσεων ξεκίνησε ήδη, με αλλαγή στις ώρες μετάδοσής τους και με νέα πρόσωπα στο μηχανισμό παραγωγής των ειδήσεων.

Τις αντοχές του Αντώνη Σρόιτερ και του Alpha θα δοκιμάσουν ο Τζόνι Καλημέρης και ο Δημήτρης Μιχαλέλης με την Έλλη Στάη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Epsilon. Την ενημερωτική διευθυντική ομάδα του σταθμού απαρτίζουν ο Στρατής Μπαλής ως διευθυντής ειδήσεων, ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης ως διευθυντής σύνταξης, ο Γιώργος Κοσμάς (πρώην διευθυντής του Σπορ FM) ως επικεφαλής του αθλητικού περιεχομένου και ο Άγγελος Τόμπρος ως αρχισυντάκτης των αθλητικών εκπομπών.

Ο ΑΝΤ1 θα δοκιμάσει, από τις 16 Σεπτεμβρίου, εκ νέου την απήχησή του ξεκινώντας το δελτίο ειδήσεων στις 7.30 (ως τις 8.30) με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Το προηγούμενο εγχείρημα μετάδοσης του δελτίου στις 7 το απόγευμα, επί ημερών Τζόνι Καλημέρη στο κανάλι, με παρουσιάστρια τη Μαρία Χούκλη, δεν είχε αποδώσει. Νέος γενικός διευθυντής ειδήσεων ανέλαβε ο Κωστής Τσιακανίκας, πρώην διευθυντής ειδήσεων του Star.

Στις 7.45 (ως τις 9) συνεχίζει η Σία Κοσιώνη με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και το δίδυμο Νίκου Φιλιππίδη και Σπύρου Αδαμίδη στον ενημερωτικό τομέα. Η αναμέτρηση των τριών θα είναι ισχυρή. Στις 8.00 θα ξεκινάει το δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, η οποία είναι και η διευθύντρια ειδήσεων. Στις 9, μέχρι νεωτέρας, θα μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 και υπάρχει το ερώτημα αν πρέπει να επανέλθει το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 6. Στις 7 το απόγευμα, πρώτη από όλους, εδώ και χρόνια, μεταδίδει το δελτίο ειδήσεών της η ΕΡΤ3.

 Πρώτο το δελτίο του Alpha και τον Αύγουστο

Στο μεταξύ, τον Αύγουστο το δελτίο ειδήσεων του Alpha διατήρησε την πρώτη θέση (1-31/8/2018) με μέσο όρο τηλεθέασης 26% στο σύνολο του κοινού, έναντι 20% του ΣΚΑΪ. Τρίτο ήταν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με 12,5% και ακολούθησαν το Star με 9,5% και η ΕΡΤ1 με 6,5%. Κατά το ίδιο διάστημα, ο Alpha στις ηλικίες 18-54 ήταν επίσης πρώτος με μέσο όρο 23,8% και ακολούθησαν ο ΣΚΑΪ με 12,4%, ο ΑΝΤ1 με 11,6%, το Star με 10,5% και το δελτίο της ΕΡΤ1 με 3,4%.


Σχολιάστε εδώ