Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θάνου Κανούση – Το Τανγκό της Μοναξιάς

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θάνου Κανούση – Το Τανγκό της Μοναξιάς

Οι  εκδόσεις Ταξιδευτής σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Θάνου Κανούση, Το Τανγκό της Μοναξιάς, που θα γίνει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:30, στον χώρο εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2018, στη Σκηνή «Οδυσσέας Ελύτης».
Η παρουσίαση συνοδεύεται από ανάγνωση κειμένων κι ερμηνεία τραγουδιών από τους Μ. Σεβίλογλου και Δ. Κελεκίδου.Συγγραφέας:
Θάνος Κανούσης

Πώς είναι άραγε να εξουσιάζει κανείς συναισθηματικά τον άλλο μέσα από το Διαδίκτυο;
Κι εμείς; Έχουμε, άραγε, το μέγεθος που νομίζουμε πως αποκτήσαμε μέσα από την χρήση του;
Η εικονική εξουσία που αποκτά κανείς μέσα από την ανωνυμία του διαδικτύου, η χωρίς σκέψη και εκτέλεση ενδόμυχων απωθημένων, φέρνουν ανατροπές στην ισορροπία των σχέσεών μας.
Η Μοναξιά στον κόσμο της εικονικής ευτυχίας, μεγεθύνεται και γίνεται όπλο εκτέλεσης κι αυτοκτονίας, ο νεκροθάφτης των ερωτικών μας επιθυμιών…

Τα πιο πάνω βασάνισαν καταλυτικά τον Μάνο… Τον άλλαξαν!
Μπήκε από περιέργεια να το δει, να το ελέγξει, να επικοινωνήσει εικονικά με ανθρώπους και έγινε και αυτός θύμα της γοητείας του. Ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, έγινε αυτό που δεν ήθελε εξαρχής να γίνει: θύμα του διαδικτύου και των κρυμμένων απωθημένων του!
Όλοι αργά ή γρήγορα θα γίνουμε θύματά του, εκτός και αν οι σχέσεις των ανθρώπων επανέλθουν στην πρότερη κατάσταση. Εκτός και αν ο έρωτας βγει και πάλι από την απρόσωπη οθόνη του υπολογιστή και τρέξει στα καταπράσινα λιβάδια της νιότης και της αγνότητάς μας!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Θάνος Κανούσης γεννήθηκε στο Κοντοβούνι Κοζάνης. Είναι ηθοποιός, σεναριογράφος και εργάζεται στην Αθήνα, σαν παραγωγός συναυλιών.
Από τις εκδόσεις Ταξιδευτής κυκλοφορούν τα βιβλία του:
Ο άγγελος της λίμνης (2007)
Το ταγκό της μοναξιάς (2018)


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Κατηγορία: Ελληνική Πεζογραφία, Μυθιστόρημα
ISBN: 978-960-579-085-1​


Σχολιάστε εδώ