Νέες σειρές σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Νέες σειρές σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Τρεις νέες εβδομαδιαίες σειρές μυθοπλασίας κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην ΕΡΤ3  σε α΄τηλεοπτική μετάδοση. 

Τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το ισπανικό αστυνομικό – ψυχολογικό θρίλερ «Η Επιστροφή» (Estoy Vivo) του Ντανιέλ Εθίχα και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 23:30. Ένας αστυνομικός σκοτώνεται στη διάρκεια καταδίωξης ενός επικίνδυνου δολοφόνου. Μετά από πέντε χρόνια «επιστρέφει» κοντά στην οικογένειά του στο σώμα άλλου άνδρα, έχοντας ως εγγύηση για την αθανασία του τη δέσμευση να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.
Πρωταγωνιστούν οι Χαβιέρ Γκουντέρες, Άννα Καστίγιο και Αλέχο Σάουρας.

Την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, αρχίζει η γαλλική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Trepalium» του Βινσάν Λανού και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 23:30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 21:00. Σε έναν κόσμο όπου οι θέσεις εργασίας είναι σπάνιες, σε μια πόλη στην οποία εργάζεται μόνο το 20% του πληθυσμού, μια νέα γυναίκα, η Ίζια αγωνίζεται να επιβιώσει. Γεννήθηκε σε αυτό που αποκαλούν “Η Ζώνη”. Ένα Τείχος χωρίζει τους ανέργους της ‘‘Ζώνης’’ από την ‘‘Πόλη’’, όπου εξακολουθούν να υπάρχουν θέσεις εργασίας.
Πρωταγωνιστούν οι Λεονί Σιμαγκά, Πιέρ Ντελαντοσάμπ και Ρονίτ Ελκαμπέζ.

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου ανοίγει η αυλαία για το αυστραλιανό πολιτικό θρίλερ «Janet King, η κατήγορος» (Janet King) με τη Μάρτα Ντάσελντορπ που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στις δώδεκα τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 21:00. Η ανώτατη εισαγγελέας του Στέμματος Τζάνετ Κινγκ επιστρέφει από την άδεια μητρότητας για να αντιμετωπίσει έναν φόνο και μια συνωμοσία που θα έχει συγκλονιστικές συνέπειες σε όλο το δικαστικό σύστημα.


 


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!