Το τίμημα ενός ονείρου

Το τίμημα ενός ονείρου


Συγγραφέας:
Ηλιάνα Μάρου


Ο Ορέστης, ένας τριανταπεντάχρονος δημόσιος υπάλληλος, σε μια βόλτα στο πάρκο με τον σκύλο του ανακαλύπτει μια κρυμμένη σακούλα με ένα εκατομμύριο ευρώ, πιθανόν από τη ληστεία που είχε γίνει το προηγούμενο βράδυ σε κοντινή τράπεζα. Χωρίς δεύτερη σκέψη κρατάει τα «βρόμικα» χρήματα και ξεκινάει τη «μεγάλη ζωή»… Νοικιάζει μια μεζονέτα στα βόρεια προάστια, αγοράζει ένα πανάκριβο τζιπ και με τον αέρα του πλουσίου αποκτά εκλεκτές γνωριμίες και προσπαθεί να κατακτήσει τη Μαριλένα, μια όμορφη και καταξιωμένη δικηγόρο.Tην παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ορέστης υποδέχεται στην πολυτελή έπαυλή του τους καινούργιους του φίλους και ενώ όλοι διασκεδάζουν, δυο δυνατοί πυροβολισμοί ακούγονται από τον κήπο…
Μια ληστεία, μια σακούλα με ένα εκατομμύριο ευρώ κρυμμένη στο πάρκο, ένας σκύλος και δύο πτώματα… και ο Ορέστης να σχοινοβατεί ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο.
Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με αναπάντεχη πλοκή.

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ηλιάνα Μάρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Μάρκετινγκ και Χρηματοοικονομικά και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ρουμάνικα.
Εργάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος, σε ραδιοφωνικό σταθμό στην σύνταξη δελτίων ειδήσεων και συνεντεύξεων καθώς και στις δημόσιες σχέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια Ψυχολογίας, Κινηματογράφου (σενάριο, σκηνοθεσία) και Φωτογραφίας.
Στον ελεύθερο χρόνο της σκιτσάρει και γράφει στίχους τραγουδιών. Έχει αρθρογραφήσει στο gazzetta.gr.
Το 2015 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αγγελάκη το αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη», ενώ υπό έκδοση είναι το πρώτο της θεατρικό-αστυνομικό μυθιστόρημα.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Αστυνομικό Μυθιστόρημα
ISBN: 978-960-616-059-2

 


Σχολιάστε εδώ