Η Blockachain, το joint venture της ATC με τη Vidavo, στην 83η ΔΕΘ

Η Blockachain, το joint venture της ATC με τη Vidavo, στην 83η ΔΕΘ

Η εταιρεία Blockachain, το πρόσφατο joint venture της Athens Technology Center (ATC) και της Vidavoδύο ελληνικών εταιρειών-ηγετών στο χώρο της ανάπτυξης λογισμικού και της τηλεϊατρικής αντίστοιχα, συμμετέχει στο θεματικό περίπτερο «Digital Greece» (νο 12) της 83ης ΔΕΘ.

Από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, η Blockachain συστήνεται κι επίσημα στο διεθνές κοινό, ως μέρος του οικοσυστήματος καινοτομίας της Θεσσαλονίκης, υπό την ομπρέλα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας, της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης και του OK!Thess.  Κατά την παρουσία της στη διοργάνωση, η Blockachain θα αναδείξει το πως έχει βοηθήσει τους πελάτες της να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες σε ένα καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει την έως τώρα εμπειρία της σε ανάπτυξη custom software λύσεων, εστιάζοντας στα πεδία του big data analytics και των τεχνολογιών blockchain, αλλά και σε εφαρμογές mobile & web.

Υπενθυμίζουμε πως η τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι οι ΗΠΑ. Έτσι, τα στελέχη τηςBlockachain θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με διακεκριμένους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους φορέων υποστήριξης του οικοσυστήματος, εστιάζοντας στις επαφές με επενδυτές.  


Σχολιάστε εδώ