Παγκόσμια πρωταθλήτρια η ‘Aννα Κορακάκη – «Eισιτήριο» για Τόκιο 2020 (βίντεο)

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η ‘Aννα Κορακάκη – «Eισιτήριο» για Τόκιο 2020 (βίντεο)

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα με αεροβόλο πιστόλι 10μ, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην πόλη, Τσανγκουον της Νότιας Κορέας.

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κορακάκη στην διοργάνωση της Κορέας, «ισοδυναμεί» και με «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Η Κορακάκη πρώτευσε με 241,1 βαθμούς, ενώ ακολούθησαν η Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία με 239,8 και η «οικοδέσποινα», Μπόμι Κιμ με 218,8 βαθμούς.

Τα θερμά του συγχαρητήρια απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Άννα Κορακάκη. «Η νέα παγκόσμια επιτυχία σας, επισφραγίζει την συνεχή και εντυπωσιακή άνοδό σας κατά την επίτευξη των στόχων σας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Συγχαρητήρια στην Άννα Κορακάκη απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής Νικόλαος Βούτσης με την ακόλουθη δήλωση: «Η Άννα Κορακάκη, με τη συστηματική προσπάθεια και το ταλέντο της, εκπροσωπεί επάξια τη χώρα μας και το άθλημα της. Συγχαρητήρια για την επίδοσή της που την έχρισε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μ. και για την απευθείας πρόκρισή της στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο».

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ επίσης συνεχάρη θερμά την Άννα Κορακάκη, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι μαζί με το χρυσό μετάλλιο, θα φέρει στη χώρα μας και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ


Σχολιάστε εδώ