Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο της παρουσίας της Microsoft στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο επίκεντρο της παρουσίας της Microsoft στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Παρουσίαση νέων τεχνολογιών, case studies, ανοιχτές συζητήσεις και σεμινάρια για την τεχνητή νοημοσύνη και τις προκλήσεις που φέρνει, αλλά και μια σημαντική ανακοίνωση για τις ψηφιακές δεξιότητες και τους νέους της Βορείου Ελλάδας συνθέτουν την παρουσία της Microsoft στο US Pavilion της ΔΕΘ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πώς θα μοιάζει το μέλλον; Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη, το cloud computing, το Internet of Things θα αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, επικοινωνούμε; Σταματήστε να αναρωτιέστε. Το μέλλον είναι ήδη εδώ και σας καλούμε να το γνωρίσετε από κοντά στο περίπτερο της Microsoft στην 83η ΔΕΘ.

Πιστή στη δέσμευσή της να φέρνει την παγκόσμια συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις της τεχνολογίας στη χώρα μας και με στόχο να αναδείξει πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει κάθε άνθρωπο, κάθε οργανισμό και κάθε κοινωνία να πετύχει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, η Microsoft συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Αμερική.

Από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, η Microsoft μαζί με ακόμα 51 αμερικανικές εταιρείες θα πλαισιώσουν το US Pavilion (Περίπτερο 13) με την παρουσία τους. Παράλληλα, μία σειρά από εκδηλώσεις και σεμινάρια θα αναδείξουν την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την αξία της επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη της χώρας.

Οι ψηφιακές δεξιότητες και η εκπαίδευση στο επίκεντρο

Η συμμετοχή της Microsoft στην 83η ΔΕΘ, ως στρατηγικός συνεργάτης στο US Pavilion,  θα πάει τη συζήτηση γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη και τις ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργούνται, ένα βήμα πιο πέρα από την παρουσίαση νεών τεχνολογιών. Θα επικεντρωθεί στο θέμα των ψηφιακών δεξιοτήτων, και της σημασίας τους, ένα ζήτημα που αφορά κυρίως τους νέους και το μέλλον τους. Η εταιρεία επιμένει και ενισχύει  αυτή τη στρατηγική της προτεραιότητα συνδέοντάς την με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, οι ψηφιακές δεξιότητες και η νεανική επιχειρηματικότητα θα αναδειχδούν ως  ένα όχημα για να φανταστούμε τη χώρα αλλιώς, και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον, παρέχοντας σε όλους τα απαραίτητα εφόδια.


Σχολιάστε εδώ