Αν κάνοντας υπουργούς Μαριλίζα και Παπακώστα ο Τσίπρας ελπίζει να ανακάμψει η κυβέρνηση, πιο πιθανό είναι να ισιώσει ο Πύργος της Πίζας

Αν κάνοντας υπουργούς Μαριλίζα και Παπακώστα ο Τσίπρας ελπίζει να ανακάμψει η κυβέρνηση, πιο πιθανό είναι να ισιώσει ο Πύργος της Πίζας

♣ Θα ’χουμε -έξω από ’δω- κανένα ναυάγιο και μέχρι να ξυπνήσουν τον Κουβέλη, να τον συνεφέρουν, να τον στήσουν όρθιο, να τον πάνε στο υπουργείο…

♣ …θα ’χει γυριστεί ταινία τύπου «Τιτανικός»! Μη σας πω ότι θα έχει πάρει και δέκα Όσκαρ.

♣ Επικεφαλής της Αστυνομίας Γεροβασίλη – Παπακώστα, του Λιμενικού ο Κουβέλης.

♣ Οπότε όλα είναι πιθανά να (μας) συμβούν. Τροχαίο με υποβρύχιο, ναυάγιο με τρόλεϊ.

♣ Επειδή ο Τσίπρας δίνει σημασία στη δημόσια ασφάλεια έβαλε αρμόδιους υπουργούς Γεροβασίλη και Παπακώστα. Αν ήθελε να δώσει έμφαση στον πολιτισμό ποιον θα έβαζε; Τον Πολάκη ή τον Κατρούγκαλο;

♣ Και στη μόδα φυσικά τον Καμμένο; (Που έχει αποκτήσει και ειδικότητα στα σέξι μαγιό…)

Σιγά την πρόκληση, ότι η Νοτοπούλου από καθαρίστρια έγινε διευθύ­ντρια και τώρα υφυπουργός. Κι η Άντζελα μικρή δούλεψε κορδελιάστρα σε βιοτεχνία.

♣ Αν κάνοντας υπουργούς Μαριλίζα και Παπακώστα ο Τσίπρας ελπίζει να ανακάμψει η κυβέρνηση, πιο πιθανό είναι να ισιώσει ο Πύργος της Πίζας.

♣ Να πάρει το Champions League η Ξάνθη, η Κονιόρδου πρώτο βραβείο στη Eurovision.

♣ Ν. Παππάς: «Με τον ανασχηματισμό επιχειρείται η ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου». Συγγνώμη, αλλά για να… ανοίξουν κρεπερί ποιους άλλους θα έπαιρναν;

♣ Κυριάκος: «Έχουμε χειροπιαστές προτάσεις τις οποίες θα εφαρμόσουμε με συνέπεια». Σαν απειλή ακούγεται…

♣ Για να ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα ο Τσίπρας έκανε υπουργούς Τσαρούχα-Κόλλια και Χρυσοβελώνη. Περισσότερες πιθανότητες θα είχε αν έκανε την Ελ. Φουρέιρα.

♣ «Πολύ κακό για το τίποτα», ήταν το σχόλιο της ΝΔ για τον ανασχηματισμό. Το «κακό» είναι για τη Νοτοπούλου και το «τίποτα» για την Παπακώστα; Ή το… αντίστροφο;

Καθησυχάζει η κυβέρνηση για τον ιό του Δυτικού Νείλου. 16 νεκροί, σου λέει, συγκριτικά με τους 98 στο Μάτι, είναι κάτι σαν τροχαίο με τρίκυκλο.

♣ Αν κατάλαβα καλά, στην περίπτωση της αποφυλάκισης του Φλώρου (Energa) από την κυβέρνηση κατηγορούν τους δικαστές ότι εφάρμοσαν τον νόμο που εκείνοι ψήφισαν.

♣ «Η Παπακώστα στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών», τονίζει ο Σκουρλέτης. Τώρα που την κάνατε υπουργό, μέχρι και… αφίσες με τον Τσε θα κολλάει.

♣ Τυχαίο είναι ότι ο Τσίπρας έκανε υπουργό κτηνίατρο. Δεν φαντάζομαι να υπονοεί κάτι, ε;

♣ Ποιος Κουφοντίνας και ποιος Φλώρος; Με τον νόμο Παρασκευόπουλου ως κι ο Αλ Καπόνε θα αποφυλακιζόταν.

♣ Και θα ’βγαινε περήφανος ο Κοντονής να πει ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και τον έρωτα.

♣ Αυτόνομο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές το Ποτάμι. Εύγε! Προτιμά να πάει μόνο του άκλαυτο παρά να πάρει κι άλλους στον λαιμό του.

♣ Σε μέτωπο κατά των μεταμνημονιακών Μνημονίων καλεί τους εργαζόμενους ο Δ. Κουτσούμπας του ΚΚΕ. Τελικά, ναι, δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για το κουκλοθέατρο.

Τριάντα μέλη ΜΚΟ διώκονται για παράνομη διακίνηση προσφύγων. Τι έγινε; Είχαν ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα;

♣ Δικαίως αγανακτεί η Δούρου που την κατηγορούν «αδίκως» για τις πυρκαγιές. Χάθηκαν δηλαδή οι… ντομάτες και τα αυγά.

♣ Μας ενοχλεί, δηλαδή, που ο «Ρουβίκωνας» μπαινοβγαίνει στο ΥΠΕΞ, όταν μένει μόνιμα ο Κοτζιάς; Και παλιότερα ο Γιωργάκης και ο Πάγκαλος.

♣ Η Κ. Παπακώστα αρνήθηκε, λέει, να πάει στο υπουργείο Υγείας λόγω… Πολάκη! Φοβήθηκε τον ανταγωνισμό στη… γελοιότητα.

♣ Διαμαρτύρονται οι μετανάστες για κακές συνθήκες στο hotspot της Μαλακάσας. Υπομονή! Όπου να ’ναι αδειάζουν δωμάτια στο «Hilton».

♣ Στο τσακ να βγει με άδεια ως κι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης κατάλαβε ο Παρασκευόπουλος ότι ο νόμος του χρειάζεται να αλλάξει. Βρεγμένο κάρβουνο καίει;

♣ Ραγκούσης: «Για τη μη υπουργοποίησή μου κινητοποιήθηκε τάγμα δολοφονίας χαρακτήρων». Σιγά τον χαρακτήρα!

♣ Στο τέλος ο Κουφοντίνας θα ζητάει άδεια για να επιστρέψει στις φυλακές.


Σχολιάστε εδώ