Aπίστευτο: Η Εθνική νέων στο πόλο διέλυσε 8-0 την Κροατία και πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού!  Πηγή: Aπίστευτο: Η Εθνική νέων στο πόλο διέλυσε 8-0 την Κροατία και πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού! | iefimerida.gr

Aπίστευτο: Η Εθνική νέων στο πόλο διέλυσε 8-0 την Κροατία και πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού! Πηγή: Aπίστευτο: Η Εθνική νέων στο πόλο διέλυσε 8-0 την Κροατία και πέρασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού! | iefimerida.gr

Με… πανηγυρικό τρόπο, χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ, προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών, που διεξάγεται στο Μινσκ, η εθνική!

Με μία μεγαλειώδη εμφάνιση, τα παιδιά του Τεό Λοράντου συνέτριψαν με 8-0 την Κροατία και την Κυριακή (2/9, 18:30) θα αντιμετωπίσουν το Μαυροβούνιο, στον τελικό.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια εθνικής Ελλάδας Νέων Ανδρών στην υδατοσφαίριση το 2017, βρίσκεται μία νίκη μακριά από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στην Ευρώπη! Βγάζοντας εκτός μία υπερδύναμη στο παγκόσμιο πόλο και φαβορί ακόμη και για το χρυσό μετάλλιο.

Το Μαυροβούνιο, ομάδα που είχε νικήσει η εθνική στη φάση των ομίλων, απέκλεισε με 16-15 την Ισπανία (στα πέναλτι) στον άλλον ημιτελικό.

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 2-0, 1-0

Τα γκολ:
​Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Παπαναστασίου 5, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Γκιουβετσής 1.

Πηγή+φωτο: iefimerida.gr


Σχολιάστε εδώ