ΣΥΡΙΖΑ: Ο ίδιος που είχε δηλώσει ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο…

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ίδιος που είχε δηλώσει ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο…

… ο ίδιος σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις χθεσινές δεσμεύσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο.

Εξήγγειλε, μεταξύ άλλων την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από την πραγματικότητα που τον έχει ξεπεράσει. Ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διακυβέρνηση του οποίου η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60% έχει το θράσος, μάλιστα, να υπόσχεται 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακραία νεοφιλελεύθερος και ακραία υποκριτής, θλιβερός ψεύτης.

Υποψιαζόμαστε ότι μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, όπου θα γίνουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να κατεβαίνει και σε πορείες εργαζομένων. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο του ως Υπουργός των χιλιάδων απολύσεων.»


Σχολιάστε εδώ