ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 21 έως τις 27 Αυγούστου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Διπλή Ευκαιρία», σε δώδεκα αγώνες από την Premier League, την Championship, τη League 1, τη League 2 και την National League της Αγγλίας, την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, την πρώτη κατηγορία της Δανίας, της Ολλανδίας και της Τουρκίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και με 5 ευρώ κέρδισε 30.054,79 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 22 Αυγούστου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Scottsville, ένας νικητής, από την Κέρκυρα, κέρδισε 1.112 ευρώ και στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το York, ένας νικητής από το Περιστέρι κέρδισε 1.072,67 ευρώ. Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Fairview, δύο νικητές από την Κέρκυρα και την Αθήνα, κέρδισαν από 1.233,85 ευρώ.

Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!

Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.

Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.


Σχολιάστε εδώ