Με γκολ στα 24’’ η Ελλάδα στα ημιτελικά. Νίκη με 9-8 επί της Ιταλίας

Με γκολ στα 24’’ η Ελλάδα στα ημιτελικά. Νίκη με 9-8 επί της Ιταλίας

Μεγάλη επιτυχία για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών συνιστά η επικράτηση το απόγευμα της Πέμπτης επι της Ιταλίας με 9-8 και η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Μίνσκ της Λευκορωσίας.

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται πλέον στην διεκδίκηση των μεταλλίων και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο το απόγευμα την νικήτρια του αγώνα Ρωσία – Κροατία (οι Κροάτες θεωρούνται το απόλυτο φαβορί στον αγώνα που θα γίνει το βράδι της Πέμπτης) για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη και κρίθηκε 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με γκολ του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση. Καθοριστικό σημείο της συνάντησης ήταν η εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην δεύτερη περίοδο όταν και επικράτησε με 3-0, διευρύνοντας το σκορ σε 5-2. Στην συνέχεια οι Ιταλοί μείωναν διαρκώς την διαφορά των δυο τερμάτων σε ένα (6-5, 7-6 και 8-7), για να ισοφαρίσουν δυο λεπτά πριν τη λήξη σε 8-8.

Ιταλία – Ελλάδα 8-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-3, 3-2, 3-2

Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2 , Νικολαΐδης , Παπαναστασίου 1, Κάκαρης 3, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Ι., Χαλυβόπουλος Α., Αγιωργούσης, Δήμου, Σπηλιόπουλος.

ΠΗΓΗ+φωτο: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.

 


Σχολιάστε εδώ