Φωκάς: Ας μην ανοίγουν σαμπάνιες στην κυβέρνηση, η Ελλάδα παραμένει δέσμια των πιστωτών

Φωκάς: Ας μην ανοίγουν σαμπάνιες στην κυβέρνηση, η Ελλάδα παραμένει δέσμια των πιστωτών

Για άκρατο λαϊκισμό και συνεχή εξαπάτηση του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση, κάνει λόγο ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς. «Κυβέρνηση που πανηγυρίζει για την έξοδο από τα μνημόνια, την ώρα που έχει δέσει χειροπόδαρα τη χώρα με σκληρά μέτρα» συνεχίζει υπογραμμίζοντας πως «το success story της κυβέρνησης Τσίπρα περιλαμβάνει δυσβάσταχτα μέτρα, τεράστιο εξωτερικό και εσωτερικό χρέος και στενή επιτήρηση από τους πιστωτές».

«Η Ελλάδα παραμένει δέσμια των πιστωτών της μέχρι το 2060 με μέτρα λιτότητας και πρωτογενή πλεονάσματα. Θα χρειαστεί ένα οικονομικό θαύμα – όπως μια διαρκής περίοδος ισχυρής ανάπτυξης – για να δραπετεύσει από τα δεσμά του χρέους η χώρα. Ας μην ‘ανοίγουν σαμπάνιες’, λοιπόν, στην κυβέρνηση και ας σταματήσουν να εξαπατούν τον ελληνικό λαό, ο οποίος δυστυχώς για αυτήν εξακολουθεί να διαθέτει μνήμη» αναφέρει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

«Αντί να αυτοθαυμάζονται και να απαιτούν την αποδοχή και ανοχή του λαού, που τόσο έχουν ταλαιπωρήσει, καλό θα ήταν να ζητήσουν συγνώμη για τις εσφαλμένες επιλογές, τις αυταπάτες και τους λάθους χειρισμούς του πρώτου εξαμήνου του 2015 που κόστισαν στον ελληνικό λαό, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλιγκ, από 86 έως 200 δισ. ευρώ» σημειώνει ο κ. Φωκάς προσθέτοντας πως το πανηγυρικό διάγγελμα Τσίπρα και ο επικείμενος ανασχηματισμός δεν μπορούν να ρίξουν άλλη στάχτη στα μάτια των Ελλήνων, που βιώνουν τα τελευταία επεισόδια του κακοπαιγμένου σήριαλ της κυβέρνησης.


Σχολιάστε εδώ