Στρίβειν… διά  της σκανδαλολογίας

Στρίβειν… διά της σκανδαλολογίας

Ως κίνηση αποπροσανατολισμού και μετάθεσης της δημόσιας συζήτησης από τις καταστροφικές πυρκαγιές και τις ευθύνες της κυβέρνησης ερμηνεύεται η κίνηση του Μεγάρου Μαξίμου να ανοίξει νέο κύκλο σκανδαλολογίας με στόχο τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η ξαφνική, εν μέσω θέρους, ανακοίνωση του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αντ. Μπαλωμενάκη, βάσει της οποίας περιήλθαν στην επιτροπή στοιχεία από τα οποία προκύπτει τρύπα ύψους 89 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες και δεύτερες σκέψεις.

Το γεγονός ότι η ανακοίνωση αυτή έγινε λίγα 24ωρα αφότου ΜΜΕ προσκείμενα στην κυβέρνηση είχαν αναγγείλει αποκαλύψεις έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι όλα τα παραπάνω έγιναν βάσει σχεδίου. Κατά τον κ. Μπαλωμενάκη, η ύπαρξη τρύπας στα οικονομικά του ΚΕΕΛΠΝΟ προκύπτει από την έκθεση των ορκωτών λογιστών.

Αν και η εν λόγω έκθεση αφορά τις χρήσεις της περιόδου 2007 – 2014, στην κυβέρνηση εστιάζουν την… προσοχή τους στην τριετία 2012 – 2014 και στοχοποιούν, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, τον Άδ. Γεωργιάδη.


Σχολιάστε εδώ