Ένα ακόμα δώρο στην κ. Μέρκελ από τον πρωθυπουργό των υποχωρήσεων

Ένα ακόμα δώρο στην κ. Μέρκελ από τον πρωθυπουργό των υποχωρήσεων

Ως πρωθυπουργό όλων των υποχωρήσεων που κάνει ακόμα ένα δώρο στην κ.Μέρκελ και στην εσωτερική πολιτική της, χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ενημέρωσης του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρου Παπαθεοδώρου σε ανακοίνωσή του. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Με μια ανισόβαρη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας με αμφισβητούμενο νομικό καθεστώς, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναλαμβάνει την υποχρέωση για την Ελλάδα ως χώρα πρώτης υποδοχής να αποδέχεται από εδώ και πέρα τις επαναπροωθήσεις προσφύγων από την Γερμανία και αυτό για αόριστο χρονικό διάστημα και για άδηλο αριθμό προσφύγων. Έτσι με την βοήθεια του κ. Τσίπρα η κ. Μέρκελ πετυχαίνει ταυτόχρονα την αναστήλωση των διαδικασιών του ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ και την ανασύνταξη στο εσωτερικό της Κυβέρνησής της και την ευμενή αντίδραση της Αυστρίας.

Σε αυτή τη νέα συμφωνία Τσίπρα – Μέρκελ οι περιορισμένες οικογενειακές επανενώσεις που έρχονται ως αντίδωρο, αφήνουν ελλειμματικό λογαριασμό για την Ελλάδα , την ίδια στιγμή που ο αριθμός των προσφύγων στα νησιά έχει εκτιναχθεί στις 18.000 . Για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας αποδείχθηκε ο πλέον πρόθυμος εταίρος της κ. Μέρκελ και ο πλέον ακατάλληλος για την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας μας.»


Σχολιάστε εδώ