Τι τρέχει με τον Τσακαλώτο;

Τι τρέχει με τον Τσακαλώτο;

Αύριο που ανοίγει η πόρτα εξόδου από την πολυετή φυλάκιση στα αιματηρά Μνημόνια, ο πιο αρμόδιος υπουργός, των Οικονομικών, που έχει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου, θα είναι σε διακοπές.

Ο Ευκλείδης θα είναι σε διακοπές και θα απολαμβάνει με την οικογένειά του όμορφες και… γαλήνιες θάλασσες. Αυτή η σιωπή τι να σημαίνει, κύριε Τσακαλώτο; Είναι πολιτικό μήνυμα; Και αν ναι, ποιον έχει παραλήπτη; Το αφεντικό; Και για ποιον λόγο; Είναι βέβαια η απίστευτη τραγωδία στο Μάτι, που κόστισε 96 αθώες ζωές, πέραν των τεράστιων υλικών ζημιών. Μια κόλαση για την οποία έχει πολύ μεγάλες και απαράγραπτες ευθύνες η κυβέρνηση.

Και λογικό είναι οι φιέστες που σχεδίαζε ο πρωθυπουργός στην Πνύκα και στο Καστελλόριζο πλέον να μην έχουν θέση. Παρασύρθηκαν στον ποταμό των δακρύων που συνεχίζει να τρέχει… Το ερώτημα όμως παραμένει: Τι κρύβει η σιωπή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου; Θα παραμείνει σιωπηλός και αύριο, 20 Αυγούστου, που παίρνει το… αποφυλακιστήριο η Ελλάδα, παρότι όλοι σχεδόν οι ειδικοί του πλανήτη υποστηρίζουν ότι μόνο τύποις θα είναι;


Σχολιάστε εδώ