ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ

ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ


Συγγραφέας:
Teresa Driscoll
Μεταφραστής:
Αναστάσιος Λουδάρος


Είδες. Υποψιάστηκες. ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ.
Η Έλλα ακούει τυχαία δύο νεαρούς να φλερτάρουν με δύο κορίτσια στο τρένο και αντιλαμβάνεται ότι μόλις έχουν βγει από τη φυλακή. Αισθάνεται ότι ο κίνδυνος καραδοκεί για τα κορίτσια και ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να παρέμβει, μα κάτι τη σταματάει. Την επόμενη μέρα, μαθαίνει ότι το ένα από τα δύο –η όμορφη Άννα Μπάλαρντ– έχει εξαφανιστεί. Έναν χρόνο αργότερα, η Άννα εξακολουθεί να αγνοείται. Η Έλλα βασανίζεται από ενοχές που έμεινε άπρακτη, όμως δεν είναι η μόνη που δεν έχει ξεχάσει. Κάποιος στέλνει απειλητικά γράμματα. Γράμματα που την κάνουν να φοβάται για τη ζωή της.
Τότε, μια επετειακή τηλεοπτική εκπομπή για την Άννα αποκαλύπτει ότι ίσως οι δικοί της άνθρωποι έχουν κάτι να κρύψουν. Η καλύτερη φίλη της, η Σάρα, δεν έχει πει όλη την αλήθεια για όσα έγιναν τη βραδιά της εξαφάνισης και οι γονείς της έχουν τα δικά τους μυστικά.
Κάποιος ξέρει πού βρίσκεται η Άννα και δεν το λέει.
Και αυτός ο κάποιος παρακολουθεί την Έλλα…

Κριτικές – Διακρίσεις βιβλίου

Τολμήστε να το πάρετε μαζί σας στο τρένο… Σας διαβεβαιώνω ότι θα χάσετε τη στάση σας!
-Grace Godwin- www.aliteraryfeast.com

Περισσότερες από 3.500 κριτικές 5 αστέρων στο amazon.co.uk & στο amazon.com


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Τα μυθιστορήματα της Teresa Driscoll κυκλοφορούν ήδη σε έξι γλώσσες. Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας της στη δημοσιογραφία, εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά και στην τηλεόραση, ενώ επί δεκαπέντε χρόνια παρουσίαζε την ειδησεογραφική εκπομπή Spotlight. Ασχολούμενη με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έχει επηρεαστεί βαθιά από τον αντίκτυπο των εγκλημάτων στους συγγενείς των θυμάτων κι αυτές ακριβώς τις επιπτώσεις εξετάζει τώρα στα σκοτεινά μυθιστορήματά της.
Κατοικεί στο Ντέβον με τον σύζυγό της και τους δύο γιους τους και γράφει τακτικά για τη «ζωή της ως συγγραφέας» στην ιστοσελίδα της www.teresadriscoll.com.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Κατηγορία: Ξένη Πεζογραφία, Ψυχολογικό θρίλερ
ISBN: 978-960-605-416-7

Σχολιάστε εδώ