Νέα “βόμβα” Τραμπ εναντίον της Τουρκίας: Δεν είναι φίλοι, δεν είναι κατάσκοπος ο Μπράνσον

Νέα “βόμβα” Τραμπ εναντίον της Τουρκίας: Δεν είναι φίλοι, δεν είναι κατάσκοπος ο Μπράνσον

“Η Τουρκία αποτελεί πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν ενεργήσει ως φίλοι” (οι Τούρκοι), δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη κράτηση του Αμερικανού πάστορα από τις τουρκικές αρχές.

“Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα”, δήλωσε ο κ. Τραμπ και πρόσθεσε ότι ο κ. Μπράνσον έχει να αντιμετωπίσει μια “ψευδή κατηγορία” ότι είναι ένας κατάσκοπος.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει επανηλειμμένα ότι όσο είναι ο ίδιος κατάσκοπος, άλλο τόσο είναι και ο Μπράνσον. “Θα έπρεπε να τον δώσουν πίσω εδώ και πολύ καιρό”, σημείωσε αναχωρώντας από τον Λευκό Οίκο για τα Χάμπτονς, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Η Τουρκία κατά την άποψή μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα, είπε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισε, δεν πρόκειται κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα (US not going to take it sitting down). “Επομένως, δεν έχουμε δει ακόμη το τέλος αυτής της ιστορίας. Δεν πρόκειται να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούν να παίρνουν τους ανθρώπους μας”, υπογράμμισε. Χθες το βράδυ διεμήνυσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν θα πληρώσουν τίποτα» στην Τουρκία για την απελευθέρωση του κρατούμενου ευαγγελικού πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο αποκάλεσε «μεγάλο πατριώτη όμηρο».

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ:

Λοιπόν, η Τουρκία είναι ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν ενεργήσει ως φίλοι. Θα δούμε τι θα συμβεί. Κρατούν ένα υπέροχο χριστιανικό πάστορα. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος ο πάστορας Μπράνσον. Κατασκεύασαν αυτή τη φαινομενική κατηγορία ότι είναι ένας κατάσκοπος, και δεν είναι κατάσκοπος. Περνά μια δίκη αυτή τη στιγμή, αν το ονομάζετε δίκη. Θα έπρεπε να τον έχουν δώσει πίσω εδώ και πολύ καιρό. Και η Τουρκία, κατά τη γνώμη μου, ενήργησε πολύ, πολύ άσχημα. Έτσι δεν έχουμε δει το τελευταίο από αυτό. Δεν πρόκειται να το δεχθούμε με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν μπορούν να πάρουν τους ανθρώπους μας. Έτσι θα δείτε τι θα συμβεί.

ANAΛΥΤΙΚΑ στο: hellasjournal.com
Φωτο: 
hellasjournal.com


«Η Τουρκία για πολλά χρόνια εκμεταλλευόταν τις ΗΠΑ. Τώρα κρατάνε τον θαυμάσιο χριστιανό πάστορα, ο οποίος για τη χώρα μας είναι ένας σημαντικός πατριώτης όμηρος. Δεν θα πληρώσουμε τίποτα για την απελευθέρωση ενός αθώου, αλλά κάνουμε περικοπές στην Τουρκία» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.


Σχολιάστε εδώ