Πρεμιέρα για Campionato και Primera Division

Πρεμιέρα για Campionato και Primera Division

 

Ειδικά στοιχήματα για την κατάκτηση των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και της Super League από το Πάμε Στοίχημα

Σέντρα για δύο από τα κορυφαία πρωταθλήματα και όλη η Ευρώπη, σχεδόν, μπαίνει σε κανονικούς ποδοσφαιρικούς ρυθμούς το Σαββατοκύριακο.

Αύριο ξεκινάει το 88ο πρωτάθλημα της Primera Division με την Μπαρτσελόνα να φιγουράρει ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η μεγάλη αντίπαλός της, Ρεάλ Μαδρίτης, εισέρχεται στη μετά Ρονάλντο και Ζιντάν εποχή και όλοι αναμένουν με αγωνία να δουν εάν και πώς θα καταφέρει να κοντράρει την ομάδα της Βαρκελώνης. Η «συγκάτοικος» της Ρεάλ στη Μαδρίτη, Ατλέτικο, έχει ενισχυθεί σημαντικά και αναμένεται, εφέτος, να πρωταγωνιστήσει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το Σάββατο, 18 Αυγούστου θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρώτη εμφάνιση του Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους, η οποία μετά και από τη μεταγραφή-«βόμβα» του πορτογάλου άσσου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Μεταγραφές ουσίας πραγματοποίησε και η Ίντερ, ενώ η Νάπολι θα έχει στον πάγκο της τον Κάρλο Αντσελότι. Παρά την εντυπωσιακή περυσινή πορεία της Ρόμα στο Champions League, η ομάδα του Κ. Μανώλα φαίνεται να είναι αποδυναμωμένη.

To Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει ειδικά στοιχήματα για την κατάκτηση των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία), αλλά και τον μεγάλο νικητή του πρωταθλήματος της Super League.

Για όλα τα παιχνίδια, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει, επίσης, πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη διαφορά νίκης, το λεπτό του πρώτου γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν πλέον και τη δυνατότητα να κάνουν cash-out,να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για αγώνες που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.


Σχολιάστε εδώ