Μύλος στις ΗΠΑ…

Βροχή οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων μεταναστών, που είχαν φθάσει ασυνόδευτοι στην Αμερική, από κοινωνικό λειτουργό που εργαζόταν σε ένα από τα κέντρα κράτησης που διαχειρίζεται η ιδιωτική εταιρεία Southwest Key για λογαριασμό του αμερικανικού υπουργείου Υγείας.

Στα κέντρα αυτά διαμένουν, εκτός από τους ασυνόδευτους εφήβους που φθάνουν στη χώρα, και πολλά από τα παιδιά των παράτυπων μεταναστών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού μετά το περίφημο διάταγμα Τραμπ.

Να μην ξεχνάμε ότι η Southwest δηλώνει ΜΚΟ και αγωνίζεται για τα δικαιώματα αυτών των παιδιών…

Δεν του έφθανε του Προέδρου αυτό το σκάνδαλο που έσκασε, ήλθαν και οι δηλώσεις που έκανε η πρώτη κυρία για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για να τον αποτελειώσουν.

Η Μελάνια υποστήριξε τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Πρόεδρος Τραμπ, όταν ο Τζέιμς κατηγόρησε τον Τραμπ σε συνέντευξή του ότι χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για τους πολιτικούς του σκοπούς, κάτι που έκανε έξαλλο τον Πρόεδρο, που του επιτέθηκε μέσω Twitter. Μετά από αυτό η Μελάνια δήλωσε, μέσω της εκπροσώπου της:

«Ο Τζέιμς εργάζεται για να κάνει καλά πράγματα για τη νέα μας γενιά». Μάλιστα σημείωσε ότι είναι πρόθυμη να επισκεφθεί το σχολείο που ίδρυσε ο παίκτης για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο στη γενέτειρά του, το Οχάιο.


Σχολιάστε εδώ