Κάτι γίνεται στο Αγκίστρι, ο «Κλεισθένης» άνοιξε την όρεξη σε πολλούς…

Κάτι γίνεται στο Αγκίστρι, ο «Κλεισθένης» άνοιξε την όρεξη σε πολλούς…

Κάτι γίνεται στο Αγκίστρι και ξαφνικά άρχισαν να κάνουν… πασαρέλα διάφοροι «εισαγόμενοι» που δηλώνουν ότι θέλουν να διεκδικήσουν τον δήμο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Βλέπετε ο «Κλεισθένης» άνοιξε την όρεξη σε πολλούς, αφού πλέον με την απλή αναλογική είναι εύκολο ο κάθε υποψήφιος, έστω και με μικρό ποσοστό, να διεκδικήσει τη δημαρχία ή ρόλο στον κάθε δήμο.

Τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκαν το νησί και δήλωσαν υποψήφιοι ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γ. Μπενέτος, ο πρώην γραμματέας της ΚΕΔΕ Γ. Μπουσουλόπουλος και ένας ακόμη. Ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Αθανασίου δεν φαίνεται πάντως να ανησυχεί, καθώς θεωρεί ότι οι συμπολίτες του δεν πρόκειται να ψηφίσουν «εισαγόμενους» υποψηφίους και θα στηρίξουν τους ντόπιους. Δηλώνει δε πως δεν φοβάται κανέναν γιατί έχει σύμμαχο το μεγάλο του έργο, που έχει αλλάξει την όψη του νησιού και έχει λύσει βασικά και χρονίζοντα προβλήματα των κατοίκων.

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές είχαν κατέβει μόλις τρεις υποψήφιοι και ήδη φέτος έχουν προστεθεί άλλοι τρεις! Και μέχρι τις εκλογές γύρευε πόσοι άλλοι θα εμφανισθούν.


Σχολιάστε εδώ