Έκκληση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη προς τους Δήμους της Αττικής να συνδράμουν με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό το Δήμο Μαραθώνα

Έκκληση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη προς τους Δήμους της Αττικής να συνδράμουν με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό το Δήμο Μαραθώνα

-Γ. Πατούλης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως στις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα είναι πάντα παρούσα και έτοιμη να στηρίξει έμπρακτα όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη»

Έκκληση προς τους Δήμους της Αττικής να συνδράμουν με μηχανήματα έργου και προσωπικό στην αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές απεύθυνε, μέσω σχετικής επιστολής που τους απέστειλε, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, κατόπιν σχετικού αιτήματος που δέχθηκε από τον Δήμαρχο Μαραθώνα Η. Ψηνάκη.

Ειδικότερα στην επιστολή που απέστειλε στον κ. Πατούλη, ο κ. Ψηνάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του «για την αμέριστη συνδρομή της ΚΕΔΕ στη στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων» και υπογραμμίζει την ανάγκη να ενισχυθεί ο Δήμος με μηχανήματα, εργαλεία και ανθρώπινο δυναμικό για την ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών.

Σε μήνυμα του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:

« Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τους Δήμους και τους πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και να ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημα του συναδέρφου Δημάρχου Μαραθώνα Η. Ψηνάκη. Ήδη ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποστείλει μηχανήματα και προσωπικό για την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται. Καλώ όλους τους Δημάρχους Αττικής να πράξουν το ίδιο για να αποκαταστήσουμε τις μεγάλες ζημιές και να καθαρίσουμε το Μάτι.  

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει πως στις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα είναι πάντα παρούσα και έτοιμη να στηρίξει έμπρακτα όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Ενωμένοι με ομοψυχία, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν».


Σχολιάστε εδώ