Ο Θάνατος δεν είναι Αρκετός

Ο Θάνατος δεν είναι Αρκετός


Συγγραφέας:
Peter James


Τη νύχτα που ο Μπράιαν Μπίσοπ δολοφόνησε τη σύζυγό του, βρισκόταν πολλές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Έτσι τουλάχιστον θεωρεί ο αστυνομικός επιθεωρητής Ρόι Γκρέις, ο οποίος καλείται να ερευνήσει τον φόνο της νεαρής, κοσμικής και γοητευτικής Κέιτι Μπίσοπ.

Σύντομα, ο Γκρέις αρχίζει να πιστεύει πως ο Μπίσοπ κατάφερε το αδύνατο: να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη! Μήπως κάποιος έχει κλέψει την ταυτότητά του ή είναι απλά ένας ευφυέστατος δολοφόνος; Καθώς ο Γκρέις ερευνά εξονυχιστικά την αξιοσέβαστη ζωή των Μπίσοπ, αντιλαμβάνεται ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και ξαφνικά, η εύθραυστη σταθερότητα της δικής του περίπλοκης προσωπικής ζωής αντιμετωπίζει την κατάρρευση.

Κριτικές βιβλίου

«Ένα βιβλίο που θα σας καθηλώσει».
-Observer-

«Το τρίτο βιβλίο του μετρ της πλοκής, θα σας συνεπάρει».
-Daily Mail-

«Ένας δυνατός ήρωας, ένας αξέχαστος βοηθός, η σχεδόν εμμονική αναζήτηση της αγάπης, και μια επιδέξια και σκοτεινή πλοκή, όλα συνδυασμένα από έναν εξαιρετικά ταλαντούχο συγγραφέα».
-Reviewing the Evidence-

«Η ιστορία κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο, καθώς η αγωνία παρουσιάζει εντυπωσιακή κλιμάκωση».
-Περιοδικό Crimespree-


Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Peter James γεννήθηκε στην Αγγλία και φοίτησε στην κινηματογραφική σχολή Ravensbourne. Έζησε αρκετά χρόνια στη Βόρεια Αμερική, όπου εργάστηκε ως σεναριογράφος και κινηματογραφικός παραγωγός. Τα μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί σε τριάντα εφτά γλώσσες.
Επίσης, ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.
Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου και στο Σάσεξ.
Στη Γερμανία, ο Peter James ψηφίστηκε το 2005 ως ο καλύτερος συγγραφέας αστυνομικού μυθιστορήματος, ενώ στη Γαλλία κέρδισε, το 2006, το διεθνές βραβείο αστυνομικού μυθιστορήματος.

Αλλα έργα του ιδίου από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη
Κάτω από το Χώμα  (2016)
Ο Θάνατος σου Πάει (2017)


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ

Κατηγορία: Ξένη λογοτεχνία, Μυθιστόρημα, Αστυνομικό
ISBN: 978‐960‐621‐164‐5


Σχολιάστε εδώ