ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΝ 5ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BLUEGROWTH ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΝ 5ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BLUEGROWTH ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών στον διαγωνισμό  για τη γαλάζια ανάπτυξη BlueGrowth που διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την «Aephoria», με  στόχο να αναδειχθούν καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την θαλάσσια οικονομία.

Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία έχει καθιερώσει πλέον τον Πειραιά σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας και δημιουργεί μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση.

Βασικός στόχος του BlueGrowth, είναι να μην δοθεί απλά μία ευκαιρία παρουσίασης των ιδεών των ομάδων,  αλλά να δοθεί το έναυσμα για τη μετεξέλιξη της αρχικής ιδέας σε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, μέσω μια συνεχούς διαδικασίας «επώασης».

Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Αειφόρια και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν πλήρως τις ομάδες σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς ιδέες. Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, καθώς και πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Αειφορίας και του BlueGrowth.

Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο:  http://www.bluegrowth.gr/register/

Υποβολή συμμετοχών έως τον Οκτώβριο.


Σχολιάστε εδώ