Τετραπλές εκλογές ετοιμάζουν στην κυβέρνηση

♣ Να μπερδευτούν οι γριές, να βγει πρωθυπουργός ο Μπαλτάκος, ο Κυριάκος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων…

♣ …δήμαρχος Φαρσάλων ο Τσίπρας και πρόεδρος της Κομισιόν ο Β. Λεβέ­ντης!

♣ Γιατί όχι και πενταπλές εκλογές; Εθνικές, ευρωεκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και… Eurovision. Να ’χει μια… δεύτερη ευκαιρία και ο Καμμένος!

♣ Οι Τούρκοι θέτουν θέμα Θράκης και Αιγαίου, οι Αλβανοί Ηπείρου και Κέρκυρας. Ευτυχώς που δεν υπάρχουν οι Καρχηδόνιοι να διεκδικήσουν την Κρήτη.

♣ Στο εξής, οι Ρομά θα μπαίνουν σε Πανεπιστήμια και Αστυνομία χωρίς εξετάσεις. Σιγά. Εδώ από το 2015 μπαίνουν στην… κυβέρνηση.

♣ «Δεν ξέρω τίποτα για τις μίζες της Ελβετίας», λέει ο Τσοχατζόπουλος. Σαν να πει ο Καμμένος ότι δεν έχει ιδέα για τα βλήματα της Σαουδικής Αραβίας.

♣ Τι σχέση έχει ο Πάνος με τον Άκη; Προς το παρόν, καμία απολύτως. Αργότερα, ποιος ξέρει…

Συμφωνία με την Αλβανία με αλλαγές στα σύνορα σχεδιάζει η κυβέρνηση. Τη χάνουμε την Πρέβεζα, πατριώτη!

♣ Ο μεν Τσίπρας κάνει ό,τι μπορεί για να παραδώσει την εξουσία και ο Μητσοτάκης ό,τι είναι δυνατόν για να μην την… πάρει.

♣ Απελάθηκαν ρώσοι διπλωμάτες διότι προσπάθησαν να «λαδώσουν» κρατικούς υπαλλήλους. Τι έγινε; Δεν τα βρήκαν στο ποσό; Αυξήθηκε η τιμή του… λαδιού επί ΣΥΡΙΖΑ;

♣ Ο Κοτζιάς θέλει να καταργήσει τον όρο «Βόρεια Ήπειρος» διότι υποκρύπτει, λέει, αλυτρωτισμό. Ενώ το «Βόρεια Μακεδονία» υποδηλώνει τη… νέα τάση στη μόδα.

♣ Νέο κόμμα φτιάχνουν Δ. Καμμένος και Τ. Μπαλτάκος. Κάθε πόλη και σούσι μπαρ, κάθε χωριό και κρεπερί.

♣ Στόχος τους, να αλλάξουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας θα είχαν αν… άνοιγαν πιτσαρία!

♣ Δύο στους δέκα πιστεύουν ότι στις επόμενες εκλογές νικητής θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Καλά τώρα… Τρεις στους δέκα είναι σίγουροι ότι μας… ψεκάζουν!

Έτσι που κάνει τα χατίρια Αμερικανών, Γερμανών, Τούρκων, Σκοπιανών κ.ά. ο Τσίπρας, δεν θα μπορεί μετά να λέει ότι τον… έριξαν οι ξένοι!

♣ Υπέρ της οικουμενικής κυβέρνησης τάσσεται το 24%. Λογικό. Σου λέει, αν μαζευτούν όλα τα μεγάλα ονόματα, θα είναι πολύ καλύτερη η… παράσταση.

♣ Η κυβέρνηση θέλει τα χρήματα των ομογενών (επενδύσεις, τουρισμός κ.ά.), αλλά όχι την ψήφο τους.

♣ Ηρωική δήλωση Κουρουμπλή: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να παραδώσει σε κανέναν ούτε σπιθαμή γης». Από… βραχονησίδα και πάνω.

♣ Ακόμη: «Όλοι είμαστε πατριώτες, αλλά ο καθένας έχει τη δική του προσέγγιση». Ο ένας προτιμά τα μακαρόνια napoliten κι ο άλλος al pesto.

♣ Ο Ν. Φίλης υπερασπίζεται με την ίδια… άνεση τον Κουφοντίνα, την Ηριάννα και τον… Π. Καμμένο. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει…

♣ Δεν τίθεται θέμα ευστάθειας της κυβέρνησης, διαβεβαιώνει ο Τ. Κουΐκ. Έχουν… σφηνώσει στις καρέκλες οι των ΑΝΕΛ!

Όσοι σχεδιάζετε διακοπές στην Κέρκυρα βιαστείτε, προλαβαίνετε – δεν προλαβαίνετε. Του χρόνου ίσως να χρειάζεται… βίζα. Αλβανική!

♣ Τυχαίο είναι ότι τα ΜΜΕ που «παίρνουν γραμμή» από το Μαξίμου επιτίθενται συστηματικά κατά του Καμμένου. Ή μήπως όχι;

♣ Σε μια σοβαρή χώρα, ο Γιωργάκης κυνηγημένος από 10 εκατ. ανθρώπους θα είχε φτάσει Αλάσκα. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί άνετος και δίνει οδηγίες στα κόμματα.

♣ Η Κατ. Παπακώστα έφτιαξε κόμμα, βρήκε όνομα και έμβλημα και ψάχνει… αρχηγό, στελέχη, χρήματα και ψηφοφόρους. Ψιλοπράγματα…

♣ Περισσότερες πιθανότητες να νικήσει είχε ο Δράμαλης στα Δερβενάκια απ’ ό,τι ο Τσίπρας όταν διαπραγματεύεται με ξένους.

♣ Όχι στο ΝΑΤΟ, στο Καρπενήσι να μπουν οι Σκοπιανοί, ο Καμμένος δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

♣ Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί… πάρτης.


Σχολιάστε εδώ