Διχασμένη καρδιά

Διχασμένη καρδιά


Συγγραφέας
Αγγέλικα Μάσι


H Ρόζαλιν Τέρλινγκτον επιστρέφει στον τόπο της ύστερα από 12 χρόνια παραμονής στην Αγγλία, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άντρα που οδήγησε την αγαπημένη μητέρα της και μοναδική της συγγενή στην αυτοκτονία, παίρνοντας πίσω την περιουσία που δικαιωματικά της ανήκει. Θα τα καταφέρει ή κάτι άλλο πιο δυνατό απ’ την εκδίκηση θα φωλιάσει τελικά στην πληγωμένη της καρδιά;

Ένας μεγάλος έρωτας, ένας γάμος και μια συγγενής που δεν περίμενε ποτέ, ήρθαν για να ταράξουν τα σχέδιά της. Η τελική απόφαση είναι δική της! Θα επιλέξει τον δρόμο της καρδιάς ή εκείνον της εκδίκησης;

 

Κριτικές βιβλίου

Γράφει η Γεωργία Κωστοπούλου

Μια Ελληνίδα γράφει regency romance με επιτυχία!

Το υπέροχο αυτό βιβλίο μας ταξιδεύει στην Αγγλία, την εποχή που υπήρχαν ακόμη ντεμπιτάντ, χοροί της αριστοκρατίας και άμαξες στους δρόμους. Ο λόρδος, ο κόμης και η λαίδη είναι τίτλοι που θα διαβάσουμε και θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, λίγο πιο αθώα, λίγο πιο πονηρή σε σχέση με το σήμερα. Η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μπαθ που όλος ο καλός ο κόσμος είχε εξοχικό είναι οι τοποθεσίες που αναφέρονται στην ιστορία και ευνοούν στην εξέλιξή της.
Η συγγραφέας φαίνεται καλά διαβασμένη όσον αφορά στις συνήθειες της εποχής αλλά και στις περιοχές που συμπεριλαμβάνει. Δεν κάνει το λάθος να μπει σε λεπτομέρειες που δεν θα μπορούσε να γνωρίζει, δίνει όμως μια ατμόσφαιρα ανάλογη των διεθνών μυθιστορημάτων εποχής, όπως τα έχουμε συνηθίσει από τις συγγραφείς του χώρου.
Περισσότερα ΕΔΩ

Γράφει η Ρούλα Μαρκάκη

Προτείνω αυτό το βιβλίο ανεπιφύλακτα. Είναι μία καλή δουλειά, έχει λόγο ύπαρξης και σου δίνει αυτό που υπόσχεται: στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ενός υπέροχου ταξιδιού στο Λονδίνο του 19ου αιώνα. Εικόνες όμορφες, χαρακτήρες αληθινοί και γεγονότα που η συγγραφέας δεν τα έχει τραβήξει από τα μαλλιά μόνο και μόνο για να έχει μία πλοκή για το βιβλίο της.
Ανυπομονώ να διαβάσω και επόμενες ιστορίες της κ. Μάσι, και σύντομα μάλιστα.
Περισσότερα ΕΔΩ


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Αγγέλικα Μάσι (λογοτεχνικό ψευδώνυμο της Αγγελικής Μακαντάση) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βόρεια Εύβοια, ζώντας εκεί ως τα 20 χρόνια της. Σπούδασε ξενοδοχειακά και μέσα απ’ το επάγγελμά της γνώρισε τον σύζυγό της.
Αθεράπευτα ρομαντική από μικρή, της άρεσε να διαβάζει ιστορίες αγάπης με ιδιαίτερη αδυναμία στις ιστορίες εποχής. Λάτρης των μυθιστορημάτων της Όστεν και της Μπροντέ, δεν είχε τολμήσει ποτέ να γράψει το δικό της μυθιστόρημα. Όλα αυτά μέχρι πρόσφατα, όταν με τη βοήθεια της έφηβης κόρης της ανακάλυψε την εφαρμογή του wattpad. Εκεί, με το ψευδώνυμο Angelika Masi, παρουσίασε την πρώτη της ιστορία με τίτλο Ρόζαλιν, που πλέον βρίσκεται στα χέρια σας με τίτλο «Διχασμένη καρδιά».
Συνεχίζει να συγγράφει ιστορίες που τη μεταφέρουν σε άλλους κόσμους, εκεί όπου η αγάπη και η ελπίδα κυριαρχούν.
Η Αγγελική Μακαντάση ζει στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.

wattpad: https://www.wattpad.com/user/AngelikaMasi
facebook:  https://www.facebook.com/aggemakanta?ref=br_rs


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Ιστορικό, Κοινωνικό Μυθιστόρημα
ISBN: 9786185231996


Σχολιάστε εδώ