ΔΕΔΔΗΕ: Θερμές ευχαριστίες στις Αστυνομικές Αρχές για την εξάρθρωση σπείρας που εμπλέκεται σε ρευματοκλοπές

ΔΕΔΔΗΕ: Θερμές ευχαριστίες στις Αστυνομικές Αρχές για την εξάρθρωση σπείρας που εμπλέκεται σε ρευματοκλοπές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και τις συνεργαζόμενες Υπηρεσίες, το Διευθυντή της κ. Τσαπικούνη Αντρέα, το Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και τις Υπηρεσίες που χειρίστηκαν την υπόθεση εξάρθρωσης σπείρας που πραγματοποιούσε παράνομες επεμβάσεις σε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας για ρευματοκλοπές, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα των Αστυνομικών Αρχών και η συνδρομή των εξειδικευμένων συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, είχαν σαν αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των παρανομούντων.

Ο αριθμός των εντοπισμένων ρευματοκλοπών αυξάνεται συνεχώς, γεγονός που αποδίδεται κυρίως στο γεγονός ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους που πραγματοποιεί σύμφωνα με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που έχει θεσμοθετήσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Ο ΔΕΔΔΗΕ εντείνει τους στοχευμένους ελέγχους, διαθέτοντας όλους τους πόρους του στον αγώνα για την ανακοπή του φαινομένου και τη δραστική περιστολή του.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά, ότι οι παράνομες επεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.


Σχολιάστε εδώ