Συνεργασία British American Tobacco Hellas–Nobacco  στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Συνεργασία British American Tobacco Hellas–Nobacco στα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Η British American Tobacco Hellas, μέλος του Ομίλου που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τη NOBACCO, την μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων του κλάδου στην Ελλάδα, φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα του Ομίλου, Vype.

Σύντομα, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco από όλα τα καταστήματα και το δίκτυο πωλήσεων της NOBACCO. Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμη φορά τις διαρκείς επενδύσεις και τη δέσμευση της British American Tobacco στην ελληνική οικονομία.

Η British American Tobacco είναι η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως, με μια ευρεία γκάμα σε αυτήν την κατηγορία. Το Vype είναι διαθέσιμο σε εννέα χώρες σήμερα και σύντομα οι καταναλωτές στην Ελλάδα θα μπορούν να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα προϊόντα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Juan José Marco, σχολιάζοντας αυτή τη σημαντική συνεργασία, δήλωσε: «Η στρατηγική μας επικεντρώνεται στην προσφορά μιας ευρείας γκάμας προϊόντων καπνού αλλά και πέρα από αυτά. Η φράση ‘πέρα από αυτά’ αναφέρεται στην προσφορά μιας γκάμας καινοτόμων προϊόντων, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο συγκριτικά με τα συμβατικά τσιγάρα. Την ανάγκη αυτή έρχονται να καλύψουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μας προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Χαιρόμαστε πολύ για τη συνεργασία με τη NOBACCO, μια εταιρεία γνωστή για τον ηγετικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς ατμίσματος. Το μέγεθος και ο ηγετικός ρόλος της NOBACCO στη λιανική αγορά των προϊόντων ατμίσματος, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη. Την ίδια στιγμή, ως ελληνική εταιρεία, η συνεργασία αυτή τονίζει τη συνεχή δέσμευσή μας στην ελληνική οικονομία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να συνεργαζόμαστε με τη British American Tobacco, τη μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ατμίσματος παγκοσμίως. Η εμπιστοσύνη του σημαντικού αυτού Ομίλου έρχεται ως αναγνώριση της εδραιωμένης θέσης της NOBACCO στην ελληνική αγορά προϊόντων ατμίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα της British American Tobacco θα ενισχύσουν τις επιλογές των καταναλωτών στην κατηγορία ατμίσματος και θα φέρουν νέες και καινοτόμες προσφορές στους καταναλωτές μέσω των καταστημάτων της NOBACCO. Το μέγεθος

της British American Tobacco, οι επενδύσεις και η έρευνα που έχει κάνει στα προϊόντα ατμίσματος, διασφαλίζει ότι οι καταναλωτές θα έχουν στη διάθεση τους τα πλέον καινοτόμα ατμιστικά προϊόντα ».


Σχολιάστε εδώ