ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Ακόμη και την ύστατη στιγμή η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ προσπαθεί να εντάξει απαραίτητες τροποποιήσεις στο νέο ΕΚΠΥ

ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ: Ακόμη και την ύστατη στιγμή η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ προσπαθεί να εντάξει απαραίτητες τροποποιήσεις στο νέο ΕΚΠΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έως και την ύστατη στιγμή η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ προσπαθεί να εντάξει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο νέο ΕΚΠΥ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) μετά την έγκριση του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) από το ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να διορθώσει τις περικοπές σε βάρος των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και τις απαράδεκτες παραλείψεις του νέου Κανονισμού!

Στο πλαίσιο των αδιάκοπων διαπραγματεύσεων κατέθεσε εκ νέου τις προτάσεις της για την απαραίτητη τροποποίηση του ΕΚΠΥ προς τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ εχθές Σάββατο 16/6/2018.

Διεκδικούμε και απαιτούμε να ενταχθούν όλες οι προτάσεις της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο νέο ΕΚΠΥ, καθώς κύριο μέλημά μας είναι η κάλυψη των πραγματικών αναγκών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της χρόνιας πάθησής μας η οποία συνεπάγεται και την απομάκρυνση του κινδύνου της εμφάνισης των επιζήμιων για την υγεία μας επιπλοκών, οι οποίες με μαθηματική ακρίβεια επιβαρύνουν πολλαπλάσια το Σύστημα Υγείας.

Αναμένουμε άμεσα τις εξελίξεις, ελπίζοντας πως οι πυρετώδεις προσπάθειές μας θα πετύχουν τους δίκαιους στόχους μας!

Μπορείτε να δείτε τις προτάσεις της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο παρακάτω link: http://glikos-planitis.grεπιστολή-της-ποσσασδια-με-θέμα-προτά-3/

 


Σχολιάστε εδώ