«Η μπάλα είναι στο γήπεδο των Σκοπίων», λένε από την κυβέρνηση

♣ Ευτυχώς! Δεν κινδυνεύουμε να… βάλουμε άλλο αυτογκόλ.

♣ «Η θέση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι ξεκάθαρη», είπε ο Μητσοτάκης. Απλά δεν έχει… ξεκαθαριστεί ποια ακριβώς είναι.

♣ «Έργο της Βουλής και όχι της Εκκλησίας το ζήτημα των Σκοπίων», λέει ο Αρχιεπίσκοπος. Ευτυχώς, την ίδια λογική δεν είχαν Παπαφλέσσας και Παλαιών Πατρών Γερμανός…

♣ Διότι οι Οθωμανοί θα ήταν ακόμη εδώ, θα έπιναν freddo στο Κολωνάκι και θα… πέταγαν γαρίφαλα στην Πάολα.

♣ Γενναία πράξη Καμμένου: Πήγε στα ακριτικά Ψαρά χωρίς καν να ζητήσει την άδεια της Τουρκίας. Τουριστική βίζα έστω…

♣ Συν τοις άλλοις, ανακοίνωσε τη χάραξη της ΑΟΖ. Με το… Βέλγιο; Κι επέκταση των χωρικών υδάτων προς την πλευρά του… Μαρόκου.

♣ Καταγγέλλουν οι Τούρκοι ότι ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν να του παραδώσει τους οκτώ αξιωματικούς. Αποκλείεται. Ό,τι υπόσχεται το… τηρεί κατά γράμμα ο Τσίπρας. Με έναν νόμο…

Μετά τη συνέντευξη του Ν. Κοτζιά στην ΕΡΤ δεν ανησυχώ πλέον για τη Μακεδονία. Για τη… Θεσσαλία φοβάμαι!

♣ Να δημοσιοποιήσει απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ για το Σκοπιανό απειλεί ο Ν. Κοτζιάς. Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων…

♣ Μετά την κατάργηση της αξιολόγησης, πώς ακριβώς θα κρίνονται οι εκπαιδευτικοί; Με κριτήριο τους followers στο Instagram;

♣ Ή με βάση τις επιδόσεις τους στο… τάβλι και την μπιρίμπα;

♣ «Αμόρφωτα εθνίκια» αποκαλεί ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Καρανίκας όσους επικαλούνται τον Μέγα Αλέξανδρο. Ενώ αν επικαλούνταν τη Φουρέιρα από… ΤΕΙ Δασοπονίας και πάνω.

♣ «Στόχος μια φιλική αστυνομία», τονίζει ο Ν. Τόσκας. Ορθώς. Διότι το κρίσιμο δεν είναι οι αστυνομικοί να μας φυλάνε, αλλά να… πάμε μαζί για ψάρεμα!

♣ Επειδή ο Τόσκας κάνει καλή δουλειά, οι του «Ρουβίκωνα» μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία. Δεν μένουν κιόλας να πάρουν αποφάσεις. Ακόμη.

«Ο ‘‘Κλεισθένης 1’’ τάραξε τα νερά της Αυτοδιοίκησης», υποστηρίζει ο Σκουρλέτης. Εντάξει, και το παγόβουνο βύθισε τον «Τιτανικό», αλλά δεν… το λες κι επιτυχία.

♣ Αντιεξουσιαστές μπούκαραν στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη για να διαμαρτυρηθούν για τον Κουφοντίνα.

♣ Για πιο σοβαρά ζητήματα πού θα πάνε; Στο εξοχικό του Γιακουμάτου;

♣ Αν είχαν επιβεβαιωθεί οι προβλέψεις της ΝΔ για πρόωρες εκλογές ως τώρα πιο πολλές φορές θα είχαμε πάει στις κάλπες απ’ ότι στο σούπερ μάρκετ!

♣ Ο Π. Μελάς έφυγε από τη ζωή το 1904, αλλά, κατά τον υφυπουργό Τσιρώνη, το 1913 πολέμησε εναντίον των Βούλγαρων. Πήρε ρεπό από τον Ύψιστο κι επέστρεψε στο πεδίο της μάχης.

♣ Τι καημός κι αυτός του Στ. Θεοδωράκη για την απελευθέρωση της κάνναβης για ιατρικούς λόγους! Ούτε μετοχές σε εταιρείες του χώρου να είχε.

♣ Σοβαρή (ο θεός να την κάνει…) έρευνα της Prorata δίνει 5% στον Λαφαζάνη και 6% στον Βελόπουλο.

Αστυνομικοί συνέλαβαν πορτοφολάδες που ξάφριζαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας. Με τους άλλους που κατακλέβουν 10 εκατ. ντόπιους θα γίνει κάτι;

♣ Δηλαδή, αν κάνει κόμμα ο Μ. Σεφερλής πόσο θα πάρει, 40%;

♣ Όταν επί ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ έγινε υπουργός – υφυπουργός ο κάθε τενεκές, ζητάμε να υπάρχει αξιολόγηση για δασκάλους και καθηγητές;

♣ Κι αφού απελευθερώσει την Πόλη από τους Οθωμανούς, την Άμφισσα από Ρομά, τη Σέριφο από τους σκαφάτους…

♣ …ο Π. Καμμένος θα ξεκινήσει εκστρατεία για την ανασύσταση της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

♣ Ξεσηκώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ (τομέας Ισότητας) για ένα tweet -σεξιστικό, λέει- που υπονοούσε ότι η Ρ. Δούρου έχει κάνει μπότοξ. Ας πρόσεχε κι ας είχε πάει σε καλύτερο πλαστικό.

♣ Κι όταν με το καλό (σας) έρθει ο νέος, αυξημένος ΕΝΦΙΑ, κάντε πως κοιμάστε, που… θα ‘λεγε κι ο Τόσκας.

♣ Πιο πολύ από τους Σκοπιανούς η Μακεδονία κινδυνεύει από τους έλληνες υπουργούς…


Σχολιάστε εδώ