Aποκάλυψη: Συνάντηθηκαν σε καλό κλίμα Τσίπρας και Γιαννακόπουλος για το Athens Alive

Aποκάλυψη: Συνάντηθηκαν σε καλό κλίμα Τσίπρας και Γιαννακόπουλος για το Athens Alive

Την ευκαιρία να τα πουν από κοντά είχαν το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. 

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο Τάσος Νικολογιάννης, οι δύο άνδρες, παρουσία και των συνεργατών του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και στην οποία βασικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε το πρότζεκτ του Athens Alive.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία για οριστική συμφωνία, καθώς και ο πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να βοήθησει όσο μπορεί προκειμένου να πάρει το έργο σάρκα και οστά. Επίσης από τη συνάντηση δεν προέκυψε κάτι νεότερο σχετικά με το συντελεστή δόμησης που αποτελεί και το σημείο-κλειδί για την εξέλιξη του πρότζεκτ.

Παράλληλα, με αφορμή τη συνάντηση αυτή, αποκλειστικές δηλώσεις στον Διονύση Δεσύλλα παραχώρησε και ο εκπρόσωπος της Red Stone (μιας εκ των τριών εταιριών που συμπεριλαμβάνεται στο επιχειρηματικό fund), Μαρκ Αλεξάντερ.

Ο κ. Αλεξάντερ επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως η συνομιλία με τον πρωθυπουργό της χώρας έγινε σε πολύ θετικό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση μοιάζει να βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένονται οι επίσημες τοποθετήσεις του κονσόρτιουμ, τόσο για τη συνάντηση με την Αλέξη Τσίπρα όσο και για την πορεία του πρότζεκτ από εδώ και πέρα.


Σχολιάστε εδώ