Έξω φρενών ο Κυριάκος: «Είναι ντροπή να φτιάχνεται στις Βρυξέλλες το σχέδιο για την επόμενη μέρα της Ελλάδας»

♣ Ενώ αν το φτιάξουν ο Άδωνης με τον Κουμουτσάκο…

♣ Διευκρινίζει: «Το μόνο που με δεσμεύει είναι οι δημοσιονομικοί στόχοι». Συμπέρασμα: Μαχαίρι ή περίστροφο τον… «φόνο» θα τον κάνει.

♣ Ωραίο κι αυτό του Τσίπρα: «Έχουμε να δώσουμε διαρκείς και πολυεπίπεδες μάχες». Στα… βοσκοτόπια του Καλογρίτσα.

♣ Ο μόνος που έχει καταλάβει ότι οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι «παιδική εκδρομή» είναι ο Β. Βενιζέλος. Στη ΝΔ κοιμούνται τον ύπνο της… αυτοδυναμίας!

♣ Κυβερνητικά στελέχη καταγγέλλουν τον θάνατο δεκάτων Παλαιστινίων, αλλά… παραλείπουν να πουν πως φταίνε οι Ισραηλινοί. Ωσάν να πήγαν από τροχαίο, ένα πράγμα…

♣ Ως αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε μάχη υπέρ των Παλαιστινίων. Ως κυβέρνηση κάνει μπίζνες με το Ισραήλ. Άτιμο πράγμα η εξουσία και ο καπιταλισμός!

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάφτισε τα Μνημόνια… πρόγραμμα, τους δανειστές… «θεσμούς». Και καταπώς φαίνεται η έξοδος από την κρίση θα είναι κάτι σαν την… έξοδο του Μεσολογγίου.

♣ Στο νέο βίντεο, μπροστά στο κομπιούτερ, ο Τσίπρας είναι πιο… αμήχανος κι απ’ τον παππού μου, όταν, αρχές του ’70, πήρε πρώτη φορά στα χέρια του τηλεκοντρόλ.

♣ Αν λυθεί το Σκοπιανό θα αλλάξει και το γνωστό άσμα: Μακεδονία ξακουστή του… Ζόραν Ζάεφ η χώρα.

Παραδέχθηκε ο Παρασκευόπουλος ότι ο νόμος του για τις φυλακές ίσως είχε… κάποια λάθη! Βγήκαν μεν έξω χιλιάδες εγκληματίες, αλλά…

♣ …δεν είχαν την ίδια ευκαιρία βιαστές, απατεώνες και… απλοί δολοφόνοι.

♣ Ο Κυριάκος πήγε να ταξιδέψει στην Τουρκία, αλλά ξέχασε το διαβατήριο. Αν, ο μη γένοιτο, γίνει κάποια στιγμή πρωθυπουργός…

♣ …υπάρχει κίνδυνος να ξεχνάει τα κλειδιά του Μαξίμου στον παρκαδόρο του «Χίλτον».

♣ Το 77% θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Το άλλο 23% τι νομίζει; Πως φεύγουν τριήμερο στην Αίγινα;

«Το 2015 Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν την ανατροπή, αλλά σπάσαμε τα μούτρα μας», δήλωσε ο Κουρουμπλής. Παρεμπιπτόντως… χαντακώσατε και τις ζωές 10 εκατ. Ελλήνων!

♣ Αν μάθουν οι Παλαιστίνιοι ότι τους στηρίζει η εδώ Χρυσή Αυγή, βλέπω να παραδίδονται αυτοβούλως στη Μοσάντ.

♣ Και σε ένδειξη μεταμέλειας για τα επόμενα 30 χρόνια θα χτίζουν αμισθί κιμπούτζ και θα κάνουν φασίνα στο Τείχος των Δακρύων.

♣ Η κυβέρνηση ζητάει τη στήριξη των ομογενών για τα εθνικά θέματα, τις επενδύσεις, αλλά δεν θέλει και την ψήφο τους. Επειδή απλά δεν τη… βολεύει!

♣ Είπε ο Ν. Παππάς ότι αν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός ο πατέρας του θα έπαιρνε ανώτερη θέση από πρόεδρος του ΟΑΣΘ. Ναι, account manager στο γειτονικό σουβλατζίδικο.

♣ Για τα… χάλια της ΔΕΗ φταίνε οι κερδοσκόποι, τα κόμματα και τα ΜΜΕ, λένε από την κυβέρνηση. Το «Survivor» γιατί το εξαιρούν; Το «Wall»; Το «Power of love»;

Η νέα ιταλική κυβέρνηση σχεδιάζει έξοδο από το ευρώ και στήριξη από τη Ρωσία. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Τσίπρας! Για νέα Μνημόνια, capital controls κ.ά.

♣ Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Στ. Θεοδωράκης ότι σκοπεύει να φύγει από το Κίνημα Αλλαγής.

♣ Σημειώστε την ημερομηνία: 15/5/2018. Να ‘χουμε να λέμε όταν… φύγει!

♣ Στη ΝΔ έφτιαξαν… Επιτροπή Εκλογικής Ετοιμότητας. Σκοπός της; Να ετοιμάζεται για τις εκλογές για να είναι έτοιμη όταν γίνουν!

♣ Με αυτήν τη μαντινάδα που είπαν στην Ίμβρο στον Κυριάκο, «πλησιάζει η ώρα που κρητικός πρωθυπουργός θα κυβερνά τη χώρα», τον… Ν. Σφακιανάκη εννοούσαν;

♣ Αισιόδοξος ο Κουβέλης: «Οι Έλληνες αισθάνονται ασφαλείς». Λογικό. Και μόνο που ξέρουν ότι ξαγρυπνά εκείνος στο Πε­ντάγωνο.

♣ Διαβάζω ότι χιλιάδες στελέχη αλλά και απλοί πολίτες επικοινωνούν καθημερινά με Παπακώστα και Αντώναρο. Κάποιο μπέρδεμα θα ‘χει γίνει με τα τηλέφωνα της γειτονικής πιτσαρίας.

♣ Τις προτάσεις του για την ανάπτυξη ανέλυσε ο Κυρ. Μητσοτάκης σε φοιτητές του Χάρβαρντ. Ωχ! Θα ξέχασαν κι αυτά που ήξεραν…


Σχολιάστε εδώ