Κομβικής Σημασίας  για το Μέλλον του Τουρισμού Υγείας της Ελλάδας το συνέδριο  IMTJ Summit από 22-24 Μαΐου στην Αθήνα

Κομβικής Σημασίας για το Μέλλον του Τουρισμού Υγείας της Ελλάδας το συνέδριο IMTJ Summit από 22-24 Μαΐου στην Αθήνα

Η διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση IMTJ Medical Travel Summit 2018 είναι γεγονός και έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του πολλά υποσχόμενου κλάδου του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα. Το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2018, απευθύνεται σε key opinion leaders και ανώτερα στελέχη του χώρου που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την παγκόσμια αγορά ιατρικής περίθαλψης.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση με σκοπό να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, προερχόμενες από την «καρδιά των γεγονότων». Ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους τους παρακολουθήσουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα.

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018 διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Κροατία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παράλληλα με τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (B2B), με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και η διεύρυνση του υπάρχοντος πελατολογίου των απασχολούμενων στον κλάδο.

Το περιεχόμενο και η θεματολογία του συνεδρίου, θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, για την εξέλιξη των επαγγελματιών του ιατρικού τουρισμού, εστιάζοντας στα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της διοργάνωσης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://summit.imtj.com/summit-agenda/


Σχολιάστε εδώ