Πλησιάζει η ώρα του πριγκιπικού γάμου στην Αγγλία και οι «φρουροί» του πρωτοκόλλου στην Αγγλία ανατριχιάζουν… (βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα του πριγκιπικού γάμου στην Αγγλία και οι «φρουροί» του πρωτοκόλλου στην Αγγλία ανατριχιάζουν… (βίντεο)

...από τους νεοτερισμούς που επιλέγουν οι νεόνυμφοι. 

Δεν κάλεσαν την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, αλλά κάλεσαν 1.200 εργαζόμενους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, μαθητές σχολείων και άλλους. Μόνο που όλοι αυτοί θα κουβαλήσουν μαζί τους δικό τους φαγητό για την παραμονή στους κήπους έξω από το παρεκκλήσι, γιατί όπως, μεταξύ άλλων, έγραψε χλευαστικά η Σούζαν Μουρ, αρθρογράφος στον «Guardian», «είναι οι τζάμπα κομπάρσοι για την τηλεοπτική κάλυψη. Θα συνθέσουν το πλήθος για να μη φανούν έρημοι οι κήποι. Η καθαρή περιουσία της βασιλικής οικογένειας εκτιμάται περίπου σε 400 εκατ. στερλίνες και δεν θα τους προσφέρουν ούτε ένα αναψυκτικό…».  Σύμφωνα με τη Daily Star ο γάμος θα αγγίξει τα 36,6 εκατ. ευρώ!

Αυτός ο γάμος, όπως σχολιάζουν, είναι η εκδίκηση της Γουόλις Σίμπσον. Η Μέγκαν συγκεντρώνει όλα όσα μέχρι τώρα αντιπαθούσε η συντηρητική βρετανική μοναρχία.


 Είναι Αμερικανίδα, μεγαλύτερή του και χωρισμένη


Πάνε οι εποχές που ο Εδουάρδος ο 7ος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει (τον Δεκέμβριο του 1936) τον θρόνο για να παντρευτεί τη Σίμπσον…

Βίντεο πηγή: cnn.gr


Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ το Σάββατο και για όποιον ενδιαφέρεται θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη από τον ΑΝΤ1… αύριο, Σάββατο 19 Μαΐου, στις 12.00.



Σχολιάστε εδώ