Ιερά Σύνοδος για αναδοχή: Τα παιδιά να ζουν μόνο σε φυσιολογικό περιβάλλον

Ιερά Σύνοδος για αναδοχή: Τα παιδιά να ζουν μόνο σε φυσιολογικό περιβάλλον

Tην έντονη αντίθεσή της στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος σχολιάζοντας ότι τα παιδιά πρέπει να ζήσουν «μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΙΔΣ:

Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει από ορισμένα παιδιά το δικαίωμα ανάπτυξής τους μέσα σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον με πρότυπα πατρότητας και μητρότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να εμπιστεύεται ως βασική του αξία την οικογένεια. Δυστυχώς επικράτησε και πάλι η «πολιτική ορθότητα» ενάντια στην φυσική τάξη και το συμφέρον του παιδιού. 
Η Εκκλησία της Ελλάδος υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι ο πλέον μαζικός θεσμός του ελληνικού λαού και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα δημόσιου λόγου, όπως και κάθε άλλος κοινωνικός φορέας, χωρίς να αξιώνει την επιβολή των απόψεών της στην Πολιτεία. 

Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος


Σχολιάστε εδώ