ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, υλοποιεί κατά τον μήνα Μάιο, ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους.

Τα εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Εξειδικευμένου Κέντρου Προώθησης στην Απασχόληση της Αθήνας (ΕΚΠΑ Αθήνας), με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν τα παρακάτω εργαστήρια:

Τίτλος Εργαστηρίου Ημερομηνία Χώρος Ώρα
Προκλήσεις και μεταβάσεις στην αγορά εργασίας Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 ΚΔΒΜ Πειραιά 9:30-12:30
Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επαγγελματικής Προσαρμοστικότητας Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 ΚΔΒΜ Πειραιά 9:30-12:30
Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 ΚΔΒΜ Πειραιά 9:30-12:30

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 15 άτομα ανά εργαστήριο. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον χώρο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Πειραιά.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ινστιτούτου της Γ.Σ.Ε.Ε. με τον Δήμο Πειραιά, συνεχίζεται η δράση πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων από εξειδικευμένους επιστήμονες, όπως νομικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι απασχόλησης του Ινστιτούτου,  κάθε Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00, στον Πύργο του Πειραιά.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πειραιά:

 

Πύργος Πειραιά

Ακτή Ποσειδώνος και Δημοσθένους 2,  2ος όροφος, γραφείο 1

Τηλέφωνο: 2132024715 και 2132024705

Email: paideiasdp3@pireasnet.gr

 


Σχολιάστε εδώ