ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – OIKOΓΕΝΕΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – OIKOΓΕΝΕΙΑ


Συγγραφέας
Χριστίνα Σιάπικα


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

«Η Εύα Μίλερ θα συνεργαζόταν και παρότι είχε πλάκα να την εκνευρίζω, στο τέλος της ημέρας έπρεπε να προσέχω για να μην απομακρυνθώ από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εφόσον λοιπόν ο όρος Οικογένεια την ξένιζε, έπαιξα διαφορετικά. Οι γυναίκες συμφωνούσαν να γίνουν μέλη, με σκοπό να πέσουν στο κρεβάτι μου. Δεν ξέρω τι στα κομμάτια έβλεπαν επάνω μου και έκαναν τα πάντα προκειμένου να με ικανοποιήσουν -όπως και να ‘χε με βόλευε. Η Μίλερ δεν διέφερε, ήταν θηλυκό και ενώ είχα θέσει ως κανόνα να μην μπλέκω σεξουαλικά με μέλη, αν χρειαζόταν θα έκανα μια εξαίρεση. Γδύθηκα μέσα στο δωμάτιό της παρουσιάζοντας τις χάρες μου και αντέδρασε αναμενόμενα. Σάρωσε σαν φωτοτυπικό μηχάνημα την εικόνα μου και ένα πιστό αντίγραφο με ό,τι ήθελα να δει, αποθηκεύτηκε στη μνήμη της σβήνοντας κάθε δεύτερη σκέψη. Είχα όποια ήθελα, όποτε το ήθελα, χωρίς κόπο».
-Ντέιμον Κολτ-

 

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!


Η “OIKOΓΕΝΕΙΑ” είναι το πρώτο μέρος της πενταλογίας Κωδικός Αρχάγγελος.


Κριτική βιβλίου

Η Χριστίνα Σιάπικα παίζοντας με μαεστρία το παιχνίδι των ανατροπών κατορθώνει με την εύπλαστη γλώσσα της και το αταίριαστο δίδυμο Εύας-Ντέιμον να μαγνητίσει τα βλέμματα του αναγνώστη ωθώντας τον να ανατρέξει εναγωνίως στην επόμενη σελίδα…
-Χρύσα Νικολάκη- to vivlio.net  >
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ


Οι αναγνώστες του wattpad είπαν για το βιβλίο

«Ένα εξαιρετικό βιβλίο. Μια πρωτότυπη ιστορία. Μια οικογένεια που θα τη λατρέψετε! Δεν μπορούσα να σταματήσω να το διαβάζω!» 
-Έλενα Σφακιανάκη-

«Τώρα η οικογένεια μας θα αποκτήσει και αλλά μέλη… ένα θα πω θα σας τραβήξει στην παρανομία!!!»
-Σαντιάννα Κότσα-

«Φοβερό! Όσες φορές και να το διαβάσεις!»
-Καλλιόπη Κεφαλούκου-

«Ένα βιβλίο που σε έχει συνέχεια ….. πεινασμένη!!!» 
-Βαρβάρα Χαλικιά-

«Μια Υπέροχη Άγρια Οικογένεια!» 
-Ιωάννα Ντζάθα-


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Χριστίνα Σιάπικα γεννήθηκε το 1983. Έζησε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο Δερβένι Κορινθίας ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Αθήνα. Είναι έγγαμη και εργάζεται ως γραμματέας. Σπούδασε στο ΙΕΚ Πατρών, Οικονομικό και Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και τελειώνοντας, παρακολούθησε μαθήματα εκγύμνασης σε πιστοποιημένη ιδιωτική σχολή στην πρωτεύουσα. Η αγάπη της για τα βιβλία ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα, έπειτα από παρότρυνση του συζύγου της, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε συγγραφή στην αρχή της κρίσης. Θέλοντας να αντιμετωπίσει την δυσάρεστη κατάσταση που διευρυνόταν στην Ελλάδα, άρχισε να γράφει. Ολοκληρώνοντας, ανάρτησε το έργο της στην παγκόσμια εφαρμογή του Wattpad όπου βρήκε άμεση ανταπόκριση με φανατικούς αναγνώστες και ακολούθους.

Facebook συγγραφέα:  https://www.facebook.com/christina.siapika
Wattpad:  https://www.wattpad.com/user/VMAFamily
Facebook βιβλίου – Κωδικός Αρχάγγελος: https://www.facebook.com/VMAFamily/


ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL BOOKS

Σειρά: ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα
ISBN: 9786188265455 

Δείτε το video του βιβλίου


Σχολιάστε εδώ