Ως υπερκομματικός  στον Δήμο της Αθήνας  ο Μπακογιάννης

Ως υπερκομματικός στον Δήμο της Αθήνας ο Μπακογιάννης

Είναι οριστικό: Ο Κ. Μπακογιάννης θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων στις εκλογές του 2019 με τη σύμφωνη γνώμη του Κυρ. Μητσοτάκη. Οι πληροφορίες που πρώτο το «ΠΑΡΟΝ» με κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευσε στο φύλλο της 8ης Απριλίου επιβεβαιώνονται αρμοδίως και από όλες τις πλευρές.

Προάγγελο της καθόδου του στην Αθήνα θεωρούν ορισμένοι την πρόσφατη αναφορά του στον καπετάν Ερμή του ΕΛΑΣ, κατά κόσμο Β. Πριόβολο. Θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ότι η υποψηφιότητά του δεν θα έχει κομματικά χαρακτηριστικά, θα έχει «οικουμενικό» χαρακτήρα. Σε μια προσπάθεια να στηριχθεί και από πολίτες πέραν των στενών ορίων της Νέας Δημοκρατίας.

Το ερώτημα είναι ποια στάση θα τηρήσει ο Γ. Πατούλης, ο οποίος όχι μόνον έχει ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιος για τον δήμο αλλά έχει ήδη ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία. Θα επιμείνει ως το τέλος και θα έρθει σε ρήξη με την παράταξή του ή θα παζαρέψει το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής.

Εξίσου οριστική με την κάθοδο του Κ. Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων είναι και η… κάθοδος της Ντ. Μπακογιάννη στα Χανιά. Παρά τις διαψεύσεις (από το περιβάλλον της), η απόφαση φαίνεται ότι έχει ληφθεί. Η μετακίνησή της διευκολύνει τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη να ανοίξει θέσεις στις λίστες προκειμένου να τοποθετήσει πρόσωπα της δικής του επιρροής.


Σχολιάστε εδώ