Επιβεβαίωση του “Π” της περασμένης Κυριακής

Επιβεβαίωση του “Π” της περασμένης Κυριακής

Επιβεβαίωση του “Π” στο φύλλο της περασμένης Κυριακής 15-04-2018, μετά την αποκάλυψη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Αντ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, χθές 20-04-2018, όπου ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού στη Μόσχα μετέδωσε πως κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε το θέμα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Τούρκο ομόλογό του. 

 Το ΠΑΡΟΝ είχε φέρει στο φώς πως ο Βλ. Πούτιν υποσχέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα να προβεί στις αναγκαίες κινήσεις προς την πλευρά του Τ. Ερντογάν. Κάτι που, όπως λέγεται, έγινε λίγες ημέρες αργότερα, στο περιθώριο των εργασιών του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας – Τουρκίας, που συνήλθε στις 3 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι δεν απελευθερώνονται οι δύο Έλληνες καθώς στην Αθήνα βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες, την έκδοση των οποίων επιθυμεί διακαώς. Το επιχείρημα του προέδρου της Τουρκίας «ακυρώνει» την επίσημη θέση της Άγκυρας η οποία λέει ότι «δεν σχετίζονται η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Σχολιάστε εδώ