Ο Πατούλης προκαλεί τον Σκουρλέτη

Ο Πατούλης προκαλεί τον Σκουρλέτη

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, να χτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή.

Τη δική της μεταρρυθμιστική πρόταση για την αυτοδιοικητική διακυβέρνηση της χώρας παρουσιάζει η Αυτοδιοίκηση ενωμένη το τριήμερο 17 – 18 και 19 Απριλίου στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κάραβελ», αλλά και στο Κοινό Συνέδριο της ΚΕΔΕ με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, τονίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι «η Ελλάδα βιάζεται και η κυβέρνηση καθυστερεί».

Και προσθέτει: «Παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών ότι θα μας δοθεί προς διαβούλευση πριν από το Πάσχα το νομοσχέδιο για την αλλαγή του “Καλλικράτη”, αυτό τελικά δεν έγινε. Η Αυτοδιοίκηση, όμως, και οι τοπικές μας κοινωνίες δεν μπορούν να εξαρτούν το μέλλον τους από τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, που εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Να βάλουμε τις ισχυρές βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή, προωθώντας μια ουσιαστική μεταρρύθμιση στη λειτουργία του κράτους, μέσα από την υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου αυτοδιοικητικής διακυβέρνησης, που θα δίνει προτεραιότητα στον πολίτη και θα προ­ωθεί την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη».


Σχολιάστε εδώ