Κάποιοι θυσιάζουν τη ζωή τους στο Αιγαίο για να προστατεύσουν την εθνική κυριαρχία…

♣ …κι άλλοι ετοιμάζονται να εκχωρήσουν τη Μακεδονία. Φευ! Η ελληνική ιστορία είναι γεμάτη «Λεωνίδες» και «Εφιάλτες».

♣ Ασέβεια, λέει, του Καμμένου το ότι ανακοίνωσε μέσω Twitter τον θάνατο του πιλότου του Mirage. Και τι θέλατε, δηλαδή; Να βγει εμβόλιμα στο «Survivor» να το πει; Την επόμενη φορά…

♣ Πήγε ο Κοτζιάς στη Σερβία για το Σκοπιανό και… το ’ριξε στο τραγούδι. Αν τον στείλουμε στη Eurovision θα τους εξηγήσει τις θέσεις μας για τη Συρία.

♣ Μετά το «τελεσίγραφο» Κουρουμπλή προς την Τουρκία τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τα… γέλια!

♣ Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με την Τουρκία προτείνει ο Δ. Καμμένος. Με στόχο ποιους; Το Μαρόκο και την Ουρουγουάη;

♣ Με καθυστέρηση ωρών η κυβέρνηση ενημέρωσε για το επεισόδιο με το ελικόπτερο. Να δεις που θα ’χουν φτάσει οι Τούρκοι στο Σούνιο…

Σύνηθες περιστατικό το ότι τουρκικό ελικόπτερο πέταξε πάνω από τη Ρω, λένε από την κυβέρνηση. Σωστά. Ασυνήθιστο θα ήταν αν είχε προσγειωθεί στη Σέριφο.

♣ …και μετά θα ανακοινώσουν ότι υπάρχει ανεξήγητη κινητικότητα ξένων στρατιωτικών δυνάμεων ανοιχτά της Βάρκιζας.

♣ Μεταξύ μας, προτιμότερο είναι ο Κοτζιάς να τραγουδάει παρά να διαπραγματεύεται για τα εθνικά θέματα. Κάνει σαφώς… λιγότερο κακό.

♣ Στο μεταξύ, η κατάσταση στη ΝΔ παραμένει ρευστή και κρίσιμη, η… κακομοίρα.

♣ Ο Σαμαράς τραβάει τον Κυριάκο προς τα δεξιά, ο Μπακογιάννης προς τα αριστερά. Κι αυτός παριστάνει τον… επερχόμενο πρωθυπουργό.

♣ Δείγμα ευθύνης η νηφάλια στάση μας έναντι της Τουρκίας, λέει ο Κοτζιάς. Δηλαδή, αν είχαμε τρομάξει θα… σκάβαμε λαγούμια;

♣ Ογδόντα αστυνομικοί φυλάνε τον Φλαμπουράρη. Λογικό. Ο ένας το πιεσόμετρο, ο άλλος τα χάπια για το σάκχαρο, ο τρίτος για τα αρθριτικά και την οστεοπόρωση.

♣ Κατά τον βουλευτή Δ. Βέττα (ΣΥΡΙΖΑ), ο Καμμένος φοράει στολή γιατί δεν είναι μπαλαρίνα. Αν ήταν να κερδίσει ψήφους, μέχρι και η «Θεία μου η χίπισσα» θα ντυνόταν!

Με 17% στις δημοσκοπήσεις, όχι στην Ανάσταση και την περιφορά του Επιταφίου αλλά και… γονατιστός στην Παναγιά της Τήνου θα πάει ο Τσίπρας.

♣ Αχτσιόγλου: «Η έξοδος από τα Μνημόνια θα μας δώσει τη νίκη στις εκλογές του 2019». Το Πάσχα έφυγε, οι… Απόκριες ξανάρχονται!

♣ Στις επόμενες εκλογές, εκτός από τον Βαρουφάκη, τη Ζωή, τον Λαφαζάνη, με δικό του κόμμα θα κατέβει ο Αντώναρος. Πόσο ανταγωνισμό να αντέξει το… κουκλοθέατρο;

♣ Α, ναι, επικεφαλής κόμματος κατεβαίνει και ο Κ. Βελόπουλος. Δυσκολεύουν τα πράγματα για το… Θέατρο Σκιών.

♣ Στη φυλακή ο Λούλα Ντα Σίλβα, που ήθελε να αλλάξει τη Λατινική Αμερική. Να δούμε τι κατάληξη θα έχει ο άλλος, που ήθελε να αλλάξει την Ευρώπη.

♣ Τσακαλώτος: «Ο κόσμος μάς εμπιστεύεται γιατί του μιλάμε με ειλικρίνεια». Επίσης, η Γη είναι τετράγωνη και η Λάρισα λίμνη στο Μαρόκο.

Σχέδιο για την αντιμετώπιση μαζικής εισροής προσφύγων επεξεργάζονται στην κυβέρνηση. Ψάχνουν πλατείες να τους βάλουν να… λιάζονται.

♣ «Έχω προτάσεις για συνεργασία από τα αριστερά μέχρι τα δεξιά», δηλώνει ο Ν. Νικολόπουλος. Τέτοιο σουξέ, ούτε η Πάολα!

♣ Αριστερά του Allou Fun Park και δεξιά της Pizza Roma.

♣ Η αϋπνία αυξάνει τον κίνδυνο για Alzheimer. Σκέψου πόσες νύχτες έχει μείνει ξάγρυπνος ο Κατρούγκαλος.

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 10% των Ελλήνων αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ. Το υπόλοιπο 90%… χτυπάει ενέσεις;

♣ Το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος εξετάζει η Κ. Παπακώστα. Η… μπιρίμπα δεν της δίνει πλέον χαρά.

♣ Υφίσταται, λέει, κίνημα που διαμαρτύρεται για την κατανάλωση κρέατος. Και τι να τρώμε, σύντροφοι; Μούσμουλα στη σχάρα; Σνίτσελ βερίκοκου;


Σχολιάστε εδώ