Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» Γ. Πατούλης

Στη Βαρβάκειο Αγορά ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» Γ. Πατούλης

Γ. Πατούλης: «Είναι επιτακτική πλέον  η ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και παροχής κινήτρων προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική ανάπτυξη, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανασυγκρότηση της εθνικής μας οικονομίας»


O Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» επισκέφτηκε τη Βαρβάκειο αγορά αλλά και εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βαρβακείου Κ. Τσιρώνης με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει για το πώς κινείται η κίνηση στην αγορά ενόψει του Πάσχα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες προσπαθούν να επιβιώσουν στην κρίση.

Παράλληλα συνομίλησε με άλλους καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας οι οποίοι του μετέφεραν την εικόνα ύφεσης που παρουσιάζει η αγοραστική κίνηση τις φετινές γιορτές και του επισήμαναν την ανάγκη δρομολόγησης πρωτοβουλιών για την τόνωση της αγοράς.
Κατά την επίσκεψη του στη Βαρβάκειο Αγορά ο κ. Πατούλης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της 3ης κοινότητας του Δήμου Αθηναίων Γ. Μωραιτάκη, τον νομικό Γ. Κωνσταντόπουλο και άλλους συνεργάτες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε χαρακτηριστικά:

« Κατά την επίσκεψη μου στη Βαρβάκειο Αγορά και στα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσα πως είναι επιτακτική πλέον
 η ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και παροχής κινήτρων προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική ανάπτυξη, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανασυγκρότηση της εθνικής μας οικονομίας.
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα της χώρας, δίνουν καθημερινό αγώνα για την επιβίωση τους σε ένα ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον.
Για να παταχθεί η μάστιγα της ανεργίας και να κερδίσει η χώρα  το στοίχημα της ανάπτυξης, η πολιτεία οφείλει να δρομολογήσει πολιτικές για την τόνωση του επιχειρείν που συνθλίβεται. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για καθυστερήσεις και χρονοτριβές.
Όλοι μαζί με ενότητα και σχέδιο θα εργαστούμε για την «ανάσταση» της αγοράς».


Σχολιάστε εδώ