Νέα ιστοσελίδα (site) απέκτησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά,

Νέα ιστοσελίδα (site) απέκτησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά,

Νέα ιστοσελίδα (site) απέκτησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο βελτίωσης της ενημέρωσης των πολιτών για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που υλοποιεί ο Ο.Π.Α.Ν. στην πόλη μας.

Η νέα ιστοσελίδα (www.opanpireas.gr) είναι σύγχρονο, εύχρηστο  και λειτουργικό και σχεδιάστηκε εξ αρχής για να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους δημότες.

Συγκεκριμένα, οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν, μεταξύ άλλων, για τους πολιτιστικούς χώρους, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις θεατρικές παραστάσεις, τα προγράμματα που υλοποιεί ο Ο.Π.ΑΝ. καθώς και για εκδηλώσεις.

Αναλυτικότερα, οι δημότες μπορούν να ενημερωθούν –μεταξύ άλλων- για τα τρέχοντα αθλητικά προγράμματα στίβου, τένις, ρυθμικής ενόργανης γυμναστικής, προσχολικής γυμναστικής-μουσικοκινητικής, παιδικής και βρεφικής κολύμβησης,  αερόμπικ, μπαλέτου, tae kwo do. Επίσης μπορούν να ενημερωθούν για τα μαθήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χωρών, για μαθήματα latin, καθώς και για επιμορφωτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν μαθήματα ζωγραφικής(για ενήλικες και παιδιά από 7 ετών) και εργαστήρι ζωγραφικής και αγιογραφίας (για ενήλικες και παιδιά).

Επιπλέον οι δημότες μπορούν να πληροφορηθούν για τις ώρες λειτουργίας  και για τα προγράμματα ενηλίκων και ανηλίκων που υλοποιεί ο Ο.Π.Α.Ν. στο δημοτικό κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» στην πλαζ Βοτσαλάκια.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της, τόνισε πως συνεχίζεται η προσπάθεια στον Ο.Π.Α.Ν. για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. «Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε νέο site για τον Ο.Π.Α.Ν., καθώς θεωρούμε πως το διαδίκτυο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας. Μέσω του www.opanpireas.gr δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες, αλλά και στους  επισκέπτες της πόλης μας, να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις του Ο.Π.Α.Ν.» επεσήμανε η κα Αντωνάκου, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να επισκεφθεί το νέο site και να ενημερωθεί για τα αθλητικά προγράμματα και τις εκδηλώσεις που υλοποιούνται στην πόλη από τον Ο.Π.Α.Ν.


Σχολιάστε εδώ