Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς – Απομακρύνεται το ενδεχόμενο λύσης

Ο Κοτζιάς ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς – Απομακρύνεται το ενδεχόμενο λύσης

Ξεκινά από σήμερα Μ. Δευτέρα τις επαφές του με τους αρχηγούς των κομμάτων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να τους ενημερώσει για όσα απεκόμισε κατά την τριμερή συνάντησή του στη Βιέννη, την περασμένη Παρασκευή, με τον ομόλογό του της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, και τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Οι Τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο να βρεθεί λύση.

Οι Σκοπιανοί απέρριψαν τιε Ελληνικές προτάσεις και εμμένουν στη διατήρηση της «μακεδονικής» ταυτότητας και τη γλώσσας και στην μη αναθεώρηση του συντάγματός τους.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση στον Περισσό με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Το απόγευμα θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Αύριο Μεγάλη Τρίτη θα συναντηθεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Από την Νέα Δημοκρατία θα συναντήσει τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, πιθανότατα τη Μ. ΤρίτηΤρίτη καθως ο  Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρνηθεί να δει τον Νίκο Κοτζιά.


Σχολιάστε εδώ