Τοποτηρητής…

Τοποτηρητής…

Για να μην ξεχνάμε και τους παλιούς γνώριμους της Θράκης. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ Αχμέτ Χατζηοσμάν κάθε τρεις και λίγο είναι στην Τουρκία, μάλιστα η τελευταία εμφάνισή του ήταν σε ομιλία του αναπληρωτή πρωθυπουργού Χακάν Τσαβούσογλου, στην Κωνσταντινούπολη, λίγες ημέρες πριν εθεάθη στην Κωνσταντινούπολη σε εκδήλωση της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης, όπου χαριεντιζόταν με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης και κυβερνητικό εκπρόσωπο Μπεκίρ Μποζτάγκ.

Δεν ξέρουμε εάν έχει κάποια συγκεκριμένη στόχευση, π.χ., την επιστροφή στην πολιτική, οπότε θα έχουμε ανατροπές στις πολιτικές ισορροπίες στο εσωτερικό της μειονότητας, ή απλώς επιχειρεί να αναδειχθεί σε υπερκομματικό παράγοντα της μειονότητας, ο οποίος θα έχει τις προνομιακές σχέσεις και επαφές με το περιβάλλον του Σουλτάνου στην Άγκυρα και θα λειτουργεί ως γενικός τοποτηρητής του στη Θράκη.

Οι καλές προθέσεις της Τουρκίας δεν κρύβονται… Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι πιο ακραίες οργανώσεις της σκοπιανής διασποράς, που ηγούνται του αγώνα εναντίον του συμβιβασμού με την Ελλάδα, βρήκαν… σπόνσορα το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού. Το Αναντολού δημοσίευσε κοινή δήλωση των οργανώσεων αυτών που κατηγορούν την Ελλάδα για… γενοκτονία εις βάρος των… «Μακεδόνων» από το 1913 και μετά…

exofrenikos@hotmail.com

Φωτο: newsbomb.gr


Σχολιάστε εδώ