Η πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος και η αδιαφορία των κομμάτων και των κυβερνώντων


Tου
ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ
Επιτίμου Δικηγόρου – προέδρου της ΑΣΠΕ


Η εγκατάσταση εποίκων σε μια κατεχόμενη περιοχή παραβιάζει την παράγραφο 6 του άρθρου 49 της 4ης Συνθήκης της Γενεύης, της 12ης Αυγούστου 1949, που αφορά την προστασία των πολιτών σε περιόδους ένοπλης σύγκρουσης. Το άρθρο 49 απαγορεύει τη μεταφορά ή υποχρεωτική μετακίνηση πολιτών από κατεχόμενες περιοχές. Παράβαση της πιο πάνω διάταξης θεωρείται ως πολύ σοβαρή παράβαση, υπό την έννοια των άρθρων 146 και 147 της Συνθήκης της Γενεύης, και επιφέρει ποινική ευθύνη για τα πρόσωπα που τη διέταξαν ή έφεραν σε πέρας τη δημογραφική αλλοίωση. Παρόμοιες μετακινήσεις πληθυσμών ή εγκατάσταση εποίκων σε κατεχόμενες περιοχές συνιστούν εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου καθώς και έγκλημα πολέμου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού της Ρώμης (βλ. Αχ. Αιμιλιανίδη σε http:magazine.Apopsi.com.cy.200807320).

Έτσι, θεωρείται έγκλημα πολέμου η εγκατάσταση από την Τουρκία των εποίκων στα Κατεχόμενα της Κύπρου, που έχει ήδη αλλοιώσει τη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού της Κύπρου και οι Ελληνοκύπριοι αποτελούν πλέον μειοψηφία, όπως διαπιστώνει μελέτη του Δημογραφικού Ινστιτούτου και Μεταναστευτικής Πολιτικής Κύπρου, ο δε πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Γ. Μάτσης δήλωσε ότι επέρχεται «πληθυσμιακή καταστροφή» (βλ. εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» 12-6-2014 και «ΠΑΡΟΝ» 29-6-2014). Βέβαια, οι ηγεσίες στην Κύπρο και την Ελλάδα, αντί να καταγγέλλουν επί καθημερινής βάσεως την Τουρκία γι’ αυτό το έγκλημα, έφθασαν στο κατάντημα να δέχονται επίσημα την εγκατάσταση αριθμού εποίκων στην Κύπρο, όπως έπραξε ο απελθών πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας και αποδέχεται προφανώς και ο σημερινός κ. Αναστασιάδης, νομιμοποιώντας έτσι το έγκλημα του πολέμου! Δεν είναι, όμως, μόνον ο εποικισμός σε περίοδο πολέμου, είναι και ο εποικισμός που συντελείται σε περίοδο ειρήνης, ο οποίος αλλοιώνει τη δημογραφική σύνθεση του πληθυσμού μιας χώρας. Αυτό συμβαίνει δυστυχώς σήμερα με την πατρίδα μας.

Συντελείται με ταχύτατους ρυθμούς ένας εποικισμός στην Ελλάδα και ουδείς σκοτίζεται από τους έχοντες την ευθύνη της εξουσίας και τα κόμματα. Προφανώς θεωρούν ότι θα λύσουν το πρόβλημα οι χιλιάδες λαθρομετανάστες -κατά την ορολογία που καθιέρωσαν με το ομόφωνο πόρισμα της Βουλής των Ελλήνων τον Φεβρουάριο του 1993 όλα τα τότε πολιτικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, ΚΚΕ)- που εισέρχονται καθημερινώς στην Ελλάδα ανενόχλητοι για να λιάζονται στις πλατείες, όπως ισχυρίσθηκε η απελθούσα πρώην αρμόδια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου! Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια ενός νεαρού δικηγόρου της περιοχής, όταν είχαν συμβεί προ ετών τα γεγονότα στη Μανωλάδα με τη συγκομιδή της φράουλας, ο οποίος σε σχετική ερώτησή μου απάντησε: «Εάν βρεθείτε στην πλατεία της Μανωλάδας, θα νομίσετε ότι βρίσκεστε στο Μπαγκλαντές»!

Και αυτό συμβαίνει σε πολλές περιοχές της χώρας, αφού ήδη η είσοδος οιουδήποτε στη χώρα μας του γίνεται πλέον ανενόχλητα και η Τουρκία στέλνει στην Ελλάδα όποιους θέλει και ουδείς από τους εκάστοτε κυβερνώντες αξίωσε να υπάρξει ναυτικός αποκλεισμός των παραλίων της Τουρκίας και της Λιβύης, ώστε να σταματήσει αυτός ο εποικισμός και να αποτραπεί η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος.

Ήταν χαρακτηριστικά και αποκαλυπτικά όσα είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην υπουργός των Εσωτερικών και νυν πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης προς τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, λέγοντας ότι ο τούρκος πρέσβης του είπε ότι 2,5 εκατομμύρια βρίσκονται στα παράλια της Τουρκίας και θέλουν να έλθουν στην Ελλάδα! Εδώ ουδείς γνωρίζει πόσοι είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες που εισέρχονται στην Ελλάδα και πόσοι είναι οι πάσης φύσεως λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα και βρίσκονται παρανόμως στην Ελλάδα, ούτε ποιας υπηκοότητος είναι. Ούτε είναι βεβαίως από εκείνους που μπορεί να ζήσουν ειρηνικά, όταν μάλιστα καθημερινώς είμαστε μάρτυρες των αποτροπιαστικών και φρικτών πράξεων που διαπράττονται από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Δείτε όσα ανεγράφησαν σε σχετικό δημοσίευμα: «Αποδεικνύεται ότι ο Πρόεδρος Έλ Σίσι έχει πολύ θάρρος για να προσπαθεί να παίξει η φτωχή χώρα του έναν ισχυρό ρόλο στην περιοχή, κάτι ανάλογο με αυτόν του τούρκου Προέδρου Ερ­ντογάν, με περισσότερη όμως ευθύτητα και ειλικρίνεια από τον ψευτοδημοκράτη ομόλογό του. Εξάλλου, ο αιγύπτιος Πρόεδρος, παίρνοντας μεγάλο ρίσκο, κατάπληξε όταν μιλώντας δημόσια σε ιερωμένους του Ιδρύματος Άζχαρ, του μεγαλύτερου σουνιτικού θρησκευτικού κέντρου ερμηνείας του Κορανίου στον ισλαμικό κόσμο, δήλωσε ότι «είναι εγκληματικό 1,6 δισεκατομμύριο μουσουλμάνοι στον κόσμο να θέλουν να δολοφονήσουν 5,8 δισεκατομμύρια πιστούς άλλων θρησκειών» («ΠΑΡΟΝ», 11-1-2015).

Ο αιγύπτιος Πρόεδρος είχε τον ανδρισμό να ειπεί την αλήθεια. Στην πατρίδα μας θα υπάρξει άνδρας να σταματήσει τον εποικισμό και τη μουσουλμανοποίηση της;


Σχολιάστε εδώ