Σγουρός κατά Δούρου

Σγουρός κατά Δούρου

Στη διάλυση και τη χρεοκοπία οδηγεί την Περιφέρεια Αττικής η διοίκηση της Ρένας Δούρου, αφού τα τακτικά έσοδά της μόλις και μετά βίας επαρκούν για να καλύψουν τις λειτουργικές της ανάγκες, ενώ οι συμβατικές υποχρεώσεις της και τα από δημοπράτηση έργα καλύπτουν το αποθεματικό των 376 εκατ. ευρώ, που άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Αυτό κατήγγειλε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, όπου συζητήθηκε ο απολογισμός, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Σγουρός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Στα επτά προς οκτώ χρόνια Μνημονίου, υπάρχουν ακόμη ορισμένοι, που δεν φαίνεται να κατάλαβαν τίποτα και επαναλαμβάνουν πρακτικές που μας οδήγησαν στην καταστροφή. Δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτή την πολιτική των πελατειακών εξαρτήσεων, στέλνουν τον λογαριασμό στους επόμενους, υπονομεύοντας το μέλλον της Περιφέρειας. Εμείς μέρος του δημοσιονομικού εκτροχιασμού της Περιφέρειας Αττικής δεν θα γίνουμε. Δεν θα φορτωθούμε στην πλάτη την χρεοκοπία της Περιφέρειας Αττικής. Εάν νομίζετε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να εξιλεωθούν οι πολιτικές σας κάνετε λάθος. Σταματήστε λοιπόν να δεσμεύετε τους πόρους σαν να μην υπάρχει αύριο».


Σχολιάστε εδώ