Τον αμφισβητεί ο Κουβέλης, τον βρίζει δημόσια η μισή κυβέρνηση…

♣ ­­­ Τον αμφισβητεί ο Κουβέλης, τον βρίζει δημόσια η μισή κυβέρνηση, του παίρνουν τις αρμοδιότητες.

♣ ­­­ Τι περιμένει ακόμη για να παραιτηθεί ο Καμμένος; Να του απαγορεύσουν την πρωινή μπουγάτσα;

♣ ­­­ Απορρίπτει η Άγκυρα το ενδεχόμενο ανταλλαγής των δύο ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς. Αν τους στείλουμε μαζί Πολάκη – Κουρουμπλή;

♣ ­­­ Δεν πιάνουν πολλά, αλλά εξακολουθούν να βγάζουν γέλιο…

♣ ­­­ Να αφήσουμε τα εθνικά θέματα έξω από τις καθημερινές κόντρες, προτρέπει ο Στ. Θεοδωράκης. Σωστά.

♣ ­­­ Υπάρχει το «Survivor» για να σκοτωνόμαστε. Το «Power of love».

♣ ­­­ Σημαντικές επαφές Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. Στη Νέα Υόρκη είδε ελληνοαμερικανό τρίτης γενιάς που πουλάει ψητό καλαμπόκι στην 5η Λεωφόρο.

♣ ­­­ Στη δε Ουάσινγκτον είδε τον τρίτο βοηθό του παιδιού για τις εξωτερικές δουλειές του Λευκού Οίκου. Με αρμοδιότητα την πληρωμή λογαριασμών.

Σκέψου να ξεκινήσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος κι εμείς να έχουμε υπουργό Άμυνας τον Καμμένο και αναπληρωτή του τον Κουβέλη. Να παραδοθούμε εγκαίρως να γλιτώσουμε και τα περιττά έξοδα.

♣ ­­­ Επειδή έγιναν αίσχη σε ένα ματς η κυβέρνηση διέκοψε το πρωτάθλημα. Αν έχουμε σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας θα καταργήσει εντελώς τα ΙΧ;

♣ ­­­ Και σε δεύτερη φάση τους αυτοκινητόδρομους και τις πεζογέφυρες;

♣ ­­­ Εξεγείρεται ο Στ. Θεοδωράκης: «Δεν θα αποδείξω εγώ ότι δεν είμαι ελέφαντας»! Να αποδείξει ο ελέφαντας ότι δεν είναι ο Π. Κουρουμπλής.

♣ ­­­ Θα συνεχίσει την προσπάθειά του για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο, λέει ο Σαββίδης. Την επομένη φορά βλέπω να μπουκάρει στο γήπεδο με… μυδραλιοβόλο.

♣ ­­­ Το… γεωστρατηγικό του σχέδιο για Αιγαίο και Κύπρο ανέλυσε ο Κυρ. Μητσοτάκης σε αμερικανούς αξιωματούχους. Ελπίζω να μην ξέχασαν κι αυτά που ήξεραν.

♣ ­­­ Να μοιραστούμε την πολιτιστική κληρονομιά ζητάει ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων. Ok. Κρατάμε εμείς τον Μέγα Αλέξανδρο, παίρνουν αυτοί τον Βουκεφάλα.

Το 51% κρίνει αρνητικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης για τους δύο στρατιωτικούς. Το άλλο 49% τι πιστεύει; Ότι όπου να ‘ναι… παίρνουμε την Πόλη;

♣ ­­­ (Και έξτρα μπόνους τους δίνουμε τον Φλα­μπουράρη. Ήταν συμμαθητές στο γυμνάσιο…)

Ναι, την εισβολή του Σαββίδη περιμέναμε για να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι. Ενώ με Τσίπρα, Καμμένο, Άδωνη και Κουβέλη προκαλούσαμε τον παγκόσμιο θαυμασμό.

♣ ­­­ Τι πρέπει να συμβεί ακόμη για να ξεκολλήσει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις; Να σηκωθεί τσουνάμι στο Μέτσοβο; Να κερδίσει το «Master Chef» ο Γιακουμάτος;

♣ ­­­ Σοβαρή (;) δημοσκόπηση δίνει στο κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου 6%. (Η μικρή ή η μεγάλη πίεση;)

♣ ­­­ Το 5% των ψηφοφόρων της ΝΔ το 2015 μετακινούνται προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντώναρος, Παπακώστα, Λυμπερόπουλος…

♣ ­­­ Υπέρ του Σαββίδη τάχθηκαν ανοιχτά Ψωμιάδης και Ζουράρις.

♣ ­­­ Το κουκλοθέατρο ζει στιγμές δόξας.

♣ ­­­ Πρόωρες εκλογές με αφορμή τα επεισόδια στην Τούμπα ζητάει ο Άδωνης. Δηλαδή, αν έχουμε κανένα σοβαρό τροχαίο τι θα ζητήσει; Δημοψήφισμα;

150 εκατ. ευρώ κόστισαν στον Σαββίδη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ψιλοπράγματα. Στη χώρα στοίχισαν 200 δισ. κι αυτά μόνο το α’ εξάμηνο.

♣ ­­­ Και σε περίπτωση ναυαγίου, επιστράτευση;

♣ ­­­ Αυτό το «φύγε εσύ-έλα εσύ» Καμμένου – Θεοδωράκη στην κυβέρνηση δεν το βλέπω πιθανό. Ο πρώτος ελέγχει εννιά βουλευτές, ο δεύτερος ούτε τα… παντελόνια του.

♣ ­­­ Κοτζιάς: «Χωρίς φανφάρες, κάνουμε τα απαραίτητα για τους δύο στρατιωτικούς». Τάματα, λιτανείες, ευχέλαια, εξορκισμούς…

♣ ­­­ Το ξεκαθάρισε, ευτυχώς, ο Κατρούγκαλος: «Δεν προκύπτει θέμα ομηρίας των δύο στρατιωτικών». Για ψώνια είχαν πάει κι έμειναν από βενζίνη.

♣ ­­­ Αποκλείει κατηγορηματικά η Φώφη συνεργασία και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ. Έχει καλύτερη πρόταση από το Fever. Δεύτερη φωνή… στην Πέγκυ Ζήνα.

♣ ­­­ Ο Δ. Καμμένος λέει την Αν. Καββαδία ανεγκέφαλη κι εκείνη τον αποκαλεί ακροδεξιό ρατσιστή. Το καραβάνι κόλλησε στη λάσπη, τα σκυλιά τρώγονται μεταξύ τους!

♣ ­­­ Τέσσερις μήνες στον Γερμενή της ΧΑ για την επίθεση σε βάρος του Καμίνη, αλλά με… αναστολή. Να ‘χει μία δεύτερη ευκαιρία να τον πετύχει καλύτερα.

♣ ­­­ Πέθανε ο αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ, αλλά τα «UFO» ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ